HAKLISIN sahtesi çok abi ama üstündekinden daha iyidir :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün İstanbul buluşmasına hazırlık motorun yağını değiştirdim zinciri temizleyip yağladım
Bugün motorun iyiliği için sürmekten vazgeçip işe metroyla geldim
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazartesi günü sağnak yağmurun altında motor sürüp kendimi hasta ettim ama 1 günde toparladım [emoji123]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gün motorumu ne olur ne olmaz diye servise götürme kararı aldım.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendisine bakıp iç çektim
Temizlik vakti [emoji56][emoji56][emoji56]
Proje yolda daha Cook işimiz var :) boyama öncesi temizlige devammm :)
Bu gun yolda kaldık benzinimiz bitti. Ama yolun tam karşısında idi benzinlik vardı. Ucuz kurtulduk.
1 haftadır yanına uğramıyordum yerinde duruyor mu diye kontrol ettimhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...702742b2a4.jpg
son zamanlarda motor güçten düşmüştü bugün dönüş yolunda baktım bassam da güç alıp gidemiyor dedim hava filtresini bi değişeyim.
yan kapağı açtım hava filtresini değiştirirken gözüme aylardır çantada gezdirdiğim yeni karbüratör ilişti onu da değiştiriverdim :cheesy:
sonra ayarını testini yaparken fark ettim ki zincir kısmi uzamış bi yerde gergin bi yerde bol ... onu da ustaya değiştirticem artık
Orijinal hava filtresi aldım. Yağ, yağ filtresi, fren sıvısı, soğutma sıvısı ve diferansiyel yağı değişimi yapacağım.
Battalgazi yollara hazırlanıyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d9809d8b16.jpg
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d8e5aa02e2.jpg
Bıcı bıcı yaptık [emoji85]
Eklenti 3526
Benim borcum bitmez arkadaş xD Neyse bakalım neler olacak..
Yıkamaz olsaydım [emoji2357] 2. Vitese attığımda göstergede yine 1. Vites olarak görüyor [emoji19]
Abi anlamadığım mevzu o işte şakır şakır yağan yagmurda bindim bir şey olmadı bugün normal hortumla yıkadım böyle oldu
Tahmini 1.5 ay sonra biter benim motor :)
Nisanda biterse öpüp başıma koyarım şaseyi az basılıp boya olacak
Motor blok parlak metalik siyah olacak
Arka çamurluk yapılacak ön camurluk yapılacak boyanacak
Z gidon yapılacak boyanacak
Fren hortumu gaz teli debriyaj teli yeniden alınacak ( ape gidondan dönünce böyle uzun kalıyor )
Sinyal far takoz kütük ne varsa değişecek
Jantlar metalik parlak siyah olacak nasıl bitsin :)
Eklenti 3530
Aşağı yukarı bunun gibi birşey olacak
Sürpriz biraz bozuldu ama neyse :)
Bunun gibi olacak abi bu örnek bir resim :)
1 haftadır motoru sürmüyordum akü bitmesin diye benzin alıp biraz mahalleyi dolandım
15 gündür motorumun debriyaj balatasının değişmesini bekliyorum hala alamadım özledim keratayı
20 günlük isim kaldı sayılır bitmek üzere ama vites levyesi kırıldıydi aynısını bulamadım eski parçayı kaynatmama rağmen vitese geçmiyor zibidi levye artık aşınmış şimdi sıfırdan parça uretecegim :)
Düşme ahmedim, custom işine düşme.. Motorda ellemediğim, değiştirmediğim yer kalmadı.. Sinyaller, fairing, çamurluk, plakalık, stop ayna elcik zart zort.. Şimdi gidon ve sisy barın bitmesini bekliyorum, bunu beklerken bi koruma demiri gördüm motorla uyumlu onu da yaptıracağım.. Bitmiyor ahmedim bitmiyor bu custom fantezisi belası..
Bugün motoruma koruma demiri taktırdım :)
Eklenti 3547