sen gece çalıştın uyutmamak için, horoz gündüz çalıştı.. :) :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
sen gece çalıştın uyutmamak için, horoz gündüz çalıştı.. :) :mrgreen:
sen gece çalıştın.. hava aydınlanırken de mesaiyi horoz devraldı sanırım.. :)
ne alakası var ben orada bir mesaj vermeye çalıştım
buraya uyumayamı geldik anlamında ama kimse anlamadı yanlız horozun mesajı neydi gerçekten bilmiyorummmm:?:
bu ne ya birsürü cevap vermiş oldum.. bana gönderilmedi dediydi halbuki.. :) :)
Bide ben yazayım buraya bari.
Gidişimiz ayrı gelişimiz ayrı bir garipti bizim, bütün gece direkyon sallayıp dikiliye 60 km kala radara girdik 3 motor, polis amca çok cool bir şekilde adam başı 237 ytl yi yazdı elimize verdi hemen :p uykusuzluk ve cezanın verdiği acıyla beraber dikili vardık, ne hikmetse bu yolculuk 16 saat sürdü ve ben bu işten hiç bi halt anlamadım valla :D neyse selçukla bülo bizi yolda karşıladılar ve macera başladı, 2 keyifli gün ve gece geçirdik fazla ayrıntıya gerek yok anlatılmaz yaşanır cinstendi çünki :) gelen ve bizimle aynı havayı soluyan yüm dostlarıma canımı bile verebilirim.
Pazar kahvaltıdan sonra zaferle ben çanakkale üzerinden kültür turu yapmaya karar verip 12 gibi yola çıktık, malum içimize kaçan 237 ytl nin hatrına yolda 70 km üzerine çıkmama kararı aldık ve başladık sürmeye, yavaş yavaş bakına bakına çanakkale yollarında ilerlerken 130 km yol yapmıştık ve bir rampa inişinde bir trafik polisi arabadan inerek koşarak önümüze geçti ve el kol bacak kafa göz sallanabilen her türlü üzvunu sallayarak bizi durdurdu, o an resmen dumur olmuştum resmen ve polise dönerek sakın bize 70 km yi geçtiniz demeyin dedim :p poliste gülerek yok radar olayı değil dedi bu, biraz rahatladıktan sonra sadede geldik hemen, profesyonel ve tam ekipmanlı motorcuları durdurup bilgilerini alıyorlar ve ankaraya gönderiyorlarmış, acaba ceza yazmanın acıtmadan bir yolumu bu diye düşünürken en kötü şey aklıma geldi hemen zaferin ehliyeti yanında yoktu çünki :) polis benim plaka ve ehliyet numaramı aldıktan sonra zaferden isteyince zafer hafiften necasetten taharet yaptı ve yalan söyledi :p ama polis gerçekten iyi birisiydi ve bunu görmezden gelerek eksiğimizi gidermemizi istedi, gerçekten çok mahçup olduk ve en kötüsü ikimizinde şarjı bitikti telefonların, o an ekipteki herkesi arayıp bilgi almak istedim çünki bu iyilik karşılık kalmamalıydı ama ziyanı yok çocuklar 40 km boyunca radar yok size hayırlı yolculuklar diyerek bizi gönderdi hemen :p bizde kültür turumuza bakına bakına devam ettik, bi kaç resim çektik hepsi zaferde koyar artık siteye, çanakkaleyi geçip tekirdağ üzerinden eve dönmemiz gece 3 ü buldu, dinlenmeler ve biraz uyumakta buna dahil. Pazartesi kötü bir gün geçirdim yorgundum çünki ama şimdi bomba gibiyim :)
ne çanakkale heyecanıymış bu.. vedalaşmayı unuttunuz yaw bizimle.. :)
yine düşeriz falan diye korktunuz dimi aynı yolda gelmediniz bizimle.. :P :)
Kanka ceza makbuzunun üzerinde 51/2-B mi yazıyor yoksa? :)Alıntı:
malum içimize kaçan 237 ytl nin hatrına yolda 70 km üzerine çıkmama kararı aldık
Ceza yazmanın acıtmayan bir yolu olmaz merak etme her türlüsü acıtır.:)Alıntı:
acaba ceza yazmanın acıtmadan bir yolumu bu
Daha önceki 237.00 YTL nin 115.00 YTL sini kurtarmışınız. Çünkü sürücü belgesinin yanında olmaması da Karayolları Trafik Kanunu 44/1-B maddesine göre suç ve cezası 115.00 YTL. (Kanunlara fazla mı yer verdim ne?):evil:Alıntı:
zaferin ehliyeti yanında yoktu
Evet baktım makbuz üzerinde 51/2-B yazıyo türkçe mealini sen verirsin artıkın bize :)
Zaferin ehliyeti var ama şuan trafikte küçük bir sorun için, memur bizi çevirdiğinde zafer yeni ehliyet alıyorum son sınavım kaldı dedi, eğer hiç ehliyeti olmasa motoru bağlarlardı orda isteseler sonra bizde tek motorla dönerdik geriye, tabi masraf o zaman 1 milyarı geçiyor ehe ehe ehe :p
51/2-b
Hız sınırlarını yüzde otuzdan fazla aşmak
Uymayanlara
237,00 YTL.
Peşin 177,75YTL..
geçmiş olsun arkadaşlar