sen yanlış anladın bende bi latife yaptım emin ol neyin şaka olucanı biliyorum tabiki burdaki hiç bir arkadaşla polemik yapmam.. ama yinede hatırlattığın için sağolAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
sen yanlış anladın bende bi latife yaptım emin ol neyin şaka olucanı biliyorum tabiki burdaki hiç bir arkadaşla polemik yapmam.. ama yinede hatırlattığın için sağolAlıntı:
Bu durumda aramıza hoşgeldin Arzum :cheesy: :cheesy:
çok teşekkürler çok şanslısınız inşallah vaktiniz iyi geçer allah tekerinize zeval vermesin.Alıntı:
Carvalhom, sağ bekim, sol açığım, santrforum!! Yolculuk öncesi bi gergin gördüm seni!! :))) Alper the Admin'e de söyle laf atıp durmasın! Biz gidemeyenlerin yarasını dağlamasın!! :)
Bu arada aramıza hoşgeldin Arzum! Yalova'ya gelmenin yollarına bak! Önümüzdeki haftasonu oradayız!
Biraz geç oldu ama malesef hastalık nedeniyle yarın be olmayacağım. Yazın ortasında sel sümük öksürük hapşırık yuvarlanıyorum. Kısmet değilmiş demek ki. Olmayınca olmuyor. Millete iyi eylenceler. Kazasız belasız gidin gelin inşallah.
Arzum, musun nesin? Bana "ben de gelmek istiyorum ama motorum yok diye falan filan deme!" Bilirler, KİMSEYİ ARKADA BIRAKMAM ! Biri beni götürsün dedin de götürmedik mi? Öle diil mi be Selçuk , bişi sölesene ! Zaten canım sıkkın , çatacak adam arıyorum !!!!!!!!!!!
İsmail in motorunun elektirk aksamını yakmış emre motor ! Çok fenayım ! Valla keyif meyif kalmadı ! İlker'in de oğlu hasta ! Ben böle işinnnnn....
Şeytan diyor bu gece çık yola ! Saat 21:38 . Yarın grup gelmicek olsa var yaaa !
Neyse !
Yarın ki grup size sesleniyorum ! Sabah kahvaltınız hazır ! Yine deniz kenarı , adam başı 5 YTL ! YUMURTA DAHİL !
Maximum oyalanma süresi 30 dk.
Uyarı : Lastiğinin izini takipp ettiğim BAŞPAPAZ ların bana öğrettiklerine paralel, kazasız belasız disiplinli bir sürüş olur inşallah !
Carvalho, Topçular iskelesinde sizi bekliyor olucam !
AMA CANIM ÇOK SIKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN ! O EMRE MOTORUN .........
:duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:
simdi grupta kac kisiyiz? kimler gelmiyor?
:oops: Aloooo Speedy, öyle surat asmak, negatif vermek yok... :x :x Demin konuştum İsmail'le, gün içinde 11 gibi motoru hazır olacak, bizden en fazla 5 saat sonra ortamda olacak... İsmailsiz vokal olmaz... Islak ıslak bakma öyle...
Arzum kardeşimiz şimdilik bizleri tanımadığı için çekingen davranıyor, ilk buluşmada o da kendini gruba ait hisseder... Haftaya Yalova gezisi süper bir fırsat mesela...
Moonchild, sensiz yapılan axılları neyleyim ben... Yokluğun hissedilecek... Bi daha olmasın...
Lunatic, çok geçmiş olsun. Etrafa çöp bırakanlar cezaya çarptırılacaklar, söz. Zaten iki tane komutan var, bize sabah kesin mıntıka temizliği yaptırır :mrgreen:
cemaat selam. inanın acayip sinirlerim bozuk.ama her işte bir hayır vardır diyerek sinir stres yapmak istemiyorum.
usta en kötü ihtimal 12 de elinde dedi. yarın erken açıp hemen toplamaya başlayacak motoru. bende gidip başında durcam.
carvalhom telde konuştuğumuz detaylar için sana alo yapacağım. eskihisarda vapura bindiğimde alo yaparım bu sayede varış
zamanımda netleşir. hayırlısıyla geçte olsa gelcem kardeşler. bana ve iclal e bir çadırlık yer açın bakalım.
sipidim sanırım benim motorun elektrik aksamı en başından beri bozuktu. 3 tane fan yaktım yavvvv. olacağı var be kardeşim. şu an yanında efeslemeyi tercih ederdim ama kader :P yalnız yuvarlıyorum efesleri :cheesy: :cheesy:
inşallah eskişehire....
Geç olsun güç olmasın İsmailim... Çiğ börekleri kaçıracaksınız ama ben size Rumeli Hisarında ısmarlayacam söz...
Cebim açık, istediğin zaman ararsın. Motorda olmadığım sürece konuşuruz, veririm yol detaylarını. Ben de ararım zaten seni...
Kolaylıklar sana,
İclal ile ikinize de iyi yolculuklar ayrıca :cheesy: