Günaydın RR
Güzel bir haftanın başlangıcı tabiki RR Ankara Teşkilatı nın son buluşma konusunda sizleri bekliyor, hadi durmayın konuyu ziyaret edin [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın RR
Güzel bir haftanın başlangıcı tabiki RR Ankara Teşkilatı nın son buluşma konusunda sizleri bekliyor, hadi durmayın konuyu ziyaret edin [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Herkese iyi Günler iyi Haftalar Hayırlı İşler Bol Kazançlar Arkadaşlar :) 8)
Iyi geceler rr
İyi geceler RaptoRRiderS
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler RR [emoji42]
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı geceler RaptorRiders [emoji42][emoji42]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi geceler RR, gecenin vaktinde aklıma düşen bi soruyu sizinle paylaşmak istedim. Okul nedeniyle bu kış akümü sökmeye hiç vaktim olmadı, 3 hafta dayanır diye düşünmüştüm ama 3 aylık aküm dayanamadı sanırım. En son tam olarak 3 hafta önce kullandım motorumu, kontağı çevirdiğimde normal bi şekilde ışıklarımın yanmasına ve depomun dolu olmasına rağmen marşa basınca ses çıkartmaktan başka bir şey olmadı. Vurdurmaya çalıştım çalışır gibi oldu ama çalışmadı. En mantıklısı olarak ne yapmam doğru olur, fazla bilinçli olmayışımı affedin. İyi geceler
Mehmet selam, ışıkların yanması ve marşa basınca ses çıkartmaktan başka bir şey olmadı demissin. ses çıkartmak derken neyi kastediyorsun. Normal marş mı bastı, yoksa tırtttt diye kısa bir ses mi duydun. Normal marş basıp çalışmadıysa, fazla marş basmaktan dolayı, bujilerin ıslanmış bu yüzden çalışmamış olabilir. Bu durumda bujileri söküp temizlemeni yada değiştirmeni öneririm.Marş basmada tırtttt diye birses duyuyorsan eğer, akü zayıflamış ve marş motorunu çeviremiyor olabilir. Bu durumda akünün şarja bağlamanı öneririm. Kolay gelsin.
Herkese Günaydın.
Günaydın hayırlı sabahlar RaptorRiders
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi