Gunaydin :) Bu ne ruzgar kardesim boyle...
Yazdırılabilir Görünüm
selam herkese..182km lik heraklia-bafa gezisi lodoslu bir havada 85km hızı aşmadan tamamlanmış bulunmakda..herkes büyük zevk aldı8)..bafa gölü ile heraklia tapınağı arasında helenistik-tarihi:mrgreen: bir kahvaltı yaptık..
Celil siz istanbulda resimlerle avunuyorsanız vay halinize kardeşimmm:cheesy:..
Merabayın;
Ben de bugün sabahın köründe (8:40 gibi) atladım motoruma sınava gittim (YDS). Başkent Üniversitesi çıkmış bahtıma, 25km falan bizim evden. Yollar da gayet tenha olunca uçarcasına ulaştım kampüse; bir de baktım ki kampüs girişinde nerdeyse yarım km kuyruk olmuş iki şerit. Bir kez daha "iyi ki canım evladımın iki tekeri var" dedirtti bana bu manzara. :p Sağdan yardırıp kampüse daldım, bir de baktım ki 4 tekerlerin çilesi girdikten sonra da devam ediyor; her taraf kukalarla kapatılmış, tek bir otoparka yönlendiriyor herkesi güvenlik. Bir binanın önündeki alan dolmadan diğerine bırakmıyorlar trafiği, arabanızı park edip yaya devam edin diyorlar. Tabii motosikletler kukaların arasından geçebiliyor. :cheesy: Sınava gireceğim binanın tam önüne, merdivenlerin başına park ettim canım evladımı, ama nasıl havalıyım nasıl havalıyım... :p
Sınavdan çıkışta da kasten yolumu kaybedip fazladan bir 30 km kadar daha keyif yaptıktan sonra döndüm evcağızıma. 8)
Diyeceğim o ki; aklı başında ve dikkatli kullanıldıktan sonra iki teker hepimiz için büyük nimet, dikkatli kullanalım ve kıymetini bilelim... nazar
Emrehan nasilsin ne oldu bizim abant isi .kismet olursa 20sinde uzamayi planliyorum oralara
Ağacım sen konaklamalı planlıyosun o işi anladığım kadarıyla; benim konaklama durumum pek mümkün değil ama ekibi toplayıp 20'si için günübirlik bi organizasyon yapabiliriz o tarafa; kalmak isteyen gece kamp yapar, gerisi akşama döner.
Ama bizim ekibin toplu sürüş ve uzun yol tecrübesi çok yok, Abant'a kadar gelememe durumu olursa nasıl çözeriz bilmiyorum. :| Öyle olursa da gelebildiğimiz yere kadar geliriz; sen de biraz daha gelirsin, buluşuruz. :p
Aklımdan geçen bu eğer bir mani çıkmazsa. 8)
GÜNAYDIN MİLLET
Abant gölü bize uzak kalıyor 630 km :D
yok mu bu tarafta buluşacak şöyle 300 km gidesim var hani...
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Günaydınlar Millet :cheesy:
Günaydın sayın Raptor Riders ekibi 8)
Merhaba Raptor Rıders Ailesi nazar:cheesy: