ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift dikiş sağlam olur diyorsun yani
12.April.2019
Mehmet A.
Raci abiyi 2 saattir lafa tutuyorum abi ondandır [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
12.April.2019
Raci06
Alıntı:
Ömer Nickli Üyeden Alıntı
Çift dikiş sağlam olur diyorsun yani
Hahahhaha.. Valla çift dikiş olmuş.. Hep stajer mali müşavir mehmet a. nın yüzünden. Mali müşavirleri hiç sevmem üstelik bide stajer. Hepten sevmem o şekil olanları[emoji3][emoji3].
12.April.2019
Ömer
Alıntı:
Raci06 Nickli Üyeden Alıntı
Hahahhaha.. Valla çift dikiş olmuş.. Hep stajer mali müşavir mehmet a. nın yüzünden. Mali müşavirleri hiç sevmem üstelik bide stajer. Hepten sevmem o şekil olanları[emoji3][emoji3].
Bu adam sana hem mali müşavirleri, hem de stajyer mali müşavirleri sevdirir :)
12.April.2019
Zafer
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Günaydınlar Arkadaşlar bir haftayı daha bitiriyoruz haftanın son mesai günü Cuma gelmiş yine :) 8)
son degil abi sondan bir gün önce Hayırlı cumalar.
12.April.2019
CELİL
Alıntı:
Zafer Nickli Üyeden Alıntı
son degil abi sondan bir gün önce Hayırlı cumalar.
Sana her gün iş var zafer :) :) :)
12.April.2019
Zafer
Alıntı:
Sana her gün iş var zafer :) :) :)
evet abi cumartesi de tatil olan bir iş bulamadık malesef özel saektörde olupda cumartesi çalısmayan sayısı cok az en zazından benim çevremde kamuda olanlar hariç.
12.April.2019
Ömer
Alıntı:
evet abi cumartesi de tatil olan bir iş bulamadık malesef özel saektörde olupda cumartesi çalısmayan sayısı cok az en zazından benim çevremde kamuda olanlar hariç.
Ben pazar çalışanları da tanıyorum :)))
12.April.2019
CELİL
Alıntı:
Ben emekli oluncaya kadar özelde çalıştım ama hiç c.tesi ,pazar çalışmadım benim için mesai günü hep cuma günü bitti :) :) :)
Kim sana inşaat sektöründe çalış dedi senin iş zor :) 8)
12.April.2019
Eray Aksoy
Alıntı:
Ben emekli oluncaya kadar özelde çalıştım ama hiç c.tesi ,pazar çalışmadım benim için mesai günü hep cuma günü bitti :) :) :)
Kim sana inşaat sektöründe çalış dedi senin iş zor :) 8)
Başkanım o ne güzel özel sektörmüş öyle :) Neresiyse ben de gidip orada çalışayım vallahi.İki gün izin süper.Bir günü motora,bir günü de aileye ayırır keyfime bakardım :)