Kapanışı yapayım
İyi geceler..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Kapanışı yapayım
İyi geceler..
Herkese Günaydınlar Arkadaşlar iyi Pazarlar :) 8)
Ya kuzu işini tam unutturdu dedik ama unutulacak gibi değil hala trend topik devam ediyor. (Kuzular çukurdaydı öldü)
Çamlı(kanlı)dere kampı çok vahim olaylara gebe. Kıbaçlar, güreşler, kuzular... İptal mi etsek korkmaya başladım :)
Güzel bir hafta sonu dileğiyle iyi pazarlar hepinize...
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazar günü uyumayan kişi günaydını [emoji16][emoji106]
Mehmet A.
Günaydın RaptoRRiderS, iyi pazarlar [emoji847]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR ailesi
Güzel Dostlara Sevgiyle Gönderildi
Eray şansına küs kuzular ölmüş Akdeniz salatasına talim edeceğiz anlaşılan bundan sonra[emoji1637][emoji1637][emoji1637][emoji1637]
Raci abiye yağlı kırbacı verin ben onu elinde kırbaçla yenerim er meydanında[emoji23][emoji23][emoji23]
Herkese günaydın hayırlı pazarlar herkese bu arada[emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Sevgiler saygılar selamlar RaptorRidersTürkiye[emoji112][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ömer hocam karakuzular öldü çukurda ama beyazları duruyor.
Erkan hocam Reşit Karabacakla temasa geçtim yarın itibariyle güreş derslerime başlıyorum. Kırbaçla uslanmazsan ermeydanında Rutkayla ben senin icabına bakacaz.
ikimizin toplamı hemen hemen senle aynı olur. En fazla 50 kilo oynar. O da önemli değil.
Bu duygu ve düşüncelerle herkese mutlu pazarlar diliyorum. [emoji3][emoji3]
Demirden korksak motora binmezdik çifter çifter gelin, ikinizi toplasak 50cc eksik kalıyor Raci abi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mühendislere matematik dersi verecem yakında 250+500=750 v800 yapmadı yine [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi