-
Günaydınlar millet
sabah sabah facede ilginç bir yazı okudum ve paylaşmak istedim, bana çok ilginç geldi :?
1998′de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu.
Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti!Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı.
Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
-
اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنفُسَ حِينَ مَوْتِهَا وَالَّتِي لَمْ تَمُتْ فِي مَنَامِهَا فَيُمْسِكُ الَّتِي قَضَى عَلَيْهَا الْمَوْتَ وَيُرْسِلُ الْأُخْرَى إِلَى أَجَلٍ مُسَمًّى إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
Allâhu yeteveffel enfuse hîne mevtihâ velletî lem temut fî menâmihâ, fe yumsikulletî kadâ aleyhel mevte ve yursilul uhrâ ilâ ecelin musemmâ(musemmen), inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn(yetefekkerûne).
Allah'ın verdiği canı, yalnız Allah alır...
-
Engin bu yazı buraya olmadı be.
Bu başlıkta zaman zaman hafifmeşrep konuşmalarımız veya bazen resim paylaşımlarımız falan oluyo biliyosun.
İstersen bu paylaşımın için ayrı bi başlık açalım. 8)
-
yok kanki
yorum yaparken bilimsel temellere dayandırmak istedim... :D
-
-
Alıntı:
marlox Nickli Üyeden Alıntı
bu fenaymış :)
-
Alıntı:
RACER35 Nickli Üyeden Alıntı
bu fenaymış :)
fiyatları da uzaktan pek yırtıcı gelmedi hani güzel fiyatlar yani
-
Günaydın RR ailesi...
şerrefsizin biri benim motordaki püskülleri çalmış....
-
Günaydın, Engin geçmiş olsun. Daha önce de duymuştum bunu. Fetişistleri var herhalde
-
bir yakalarsam sadece dövcem geri almıcam....