Ohh keyifler yerinde maþallah [emoji106]Ýnþallah en kýsa sürede iade-i ziyaret'e bekliyoruz [emoji847]
SM-J730F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýrýlabilir Görünüm
Deniz le tanýþmak güzeldi, misafir perverliðinden dolayý teþekkür ederim, býraksalar sabah kadar sohbet ederdik herhalde. :Rockn Roll:
Köyceðiz ayrý güzel, ilk defa gittim. Diðer illerdeki baþkanlara da seslenmek istiyorum, üyeleriniz gittiðinde rehberleri Deniz ise iþiniz çok zor :artiz:, bir saat dursaydým istafa edip ev bakmaya baþlayacaktým :cheesy:.
Denizin bir suçu yok, olay beldenin kendisinde 8)
Benim çocukluðum 1986 - 1990 yýllarýnda Ayvalýkta geçti, ilk okulu orada okudum ve Köyceðiz bana o günlerimi hatýrlattý. Küçük nezih bir sahil kasabasý. Ama Ev fiyatlarýný duyunca dikiz aynasýna bile bakmadan uzaklaþtým :cheesy:
Maalesef sahil kasabalarýnda ev almak bizleri fazlasýyla aþar.Hele ki adý çýkmýþ,moda haline gelmiþ beldeler adamý duman eder.Mesela Alaçatý örneði var en basitinden.Ýzmir de zamanýnda orada bedavaya ev,arsa buluyordun.Sonra bir anda bir kaç ünlünün oraya gitmesiyle bir anda fiyatlar çýldýrmýþcasýna arttý.Biz en iyisi Köyceðiz'i Deniz'e býrakýp kendi güzelliklerimizin keyfini çýkaralým :)
vayyy vayy vayyy
tele bakamadým hemen ortalýk karýþmýþ.
Valla muhabbet çok güzeldi. o konudan bu konuya atlayýp durduk. her birinizin kulaðýný cinlattik. Zamanýmýz olsa tüm günümüzü muhabbet ile gecirebilirdik. Sýcak kanliligin ve samimiyetin için çok teþekkür ederim Cemil hocam.
Eray abi iade ý ziyareti ne zaman yaparým býkmýyorum. ama gelirsem haberiniz kesin olur.
Boþuna türkü yakmamislar Köyceðiz için. þu Köyceðiz yollarý kaldýr Ayþem kollarý 😉😉😉 gelip te buyulenmemek elde deðil. Ayrýca SAKIN ÞEHÝR ÜNVANÝNA SAHÝP OLDU . neyse reklam yapmicamdaha fazla... 😎😎😎
Rahatlýkla gelebilirsiniz beklerim herzaman.....
Iyi geceler raptor riders
Hayýrlý geceler cümleten
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýyi geceler Raptor Riders [emoji4]
Mi A2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi