İyi geceler gençler
Mehmet A.
Yazdırılabilir Görünüm
İyi geceler gençler
Mehmet A.
İyi geceler RR
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
Mehmet A.
Günaydın Arkadaşlar [emoji869]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese Günaydınlar :) 8)
Günaydın arkadaşlar [emoji869]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın RR ailesi.....
Birinci yılımız doldu
Bundan tam bir yıl önce köşe bucak bir aylık arayışın ardından seni buldum. İlanı gördüm dedim işte sen, işte aradığım. Dedilerki tamirde, geldim baktım. Çalışmıyordun, öylece duruyordun. Seleye oturup gidondan tutunca tamam dedim, seni istiyorum. Önceki kaçamaklarıma aldırış etmedin beni taşıdın, beceriksiz viteslerime, dönüşlerime boyun eğdin, bir kez bile yatırmadın. Yağmurda, rüzgarda hatta fırtınada bile beni korudun. Uzun yollara çıktık seninle ve bir keresinde ben oynamıyorum artık dedin dağın başında baş başa kaldık. Kim bilir belki ordada korumak istedin. Şimdi seninle birinci yılımızı doldurduk, yoruldun. E kolay değil birine Motor sürmeyi öğretmek ve onunla bir senede 8000 km yapmak. Seni birinci yıl dönümüzün ve gösterdiğin gayretlerden dolayı ustana emanet edicem. Eski sağlığına kavuştuğunda inşallah Ankarada kocaman bir yeniden doğuş partisi bizi bekliyor olacak. İyiki varsın yorgun savaşcı.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorgun savaşçı artık ankaraya genç savaşçı olarak gelir [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.