YOLU ACIK OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN TEKERLERİNE TAŞ DEĞMESİN
YOLLARDAN SU GİBİ AKIP EVLERİNE SAĞ SALİM ULAŞIRLAR..
EMRAH KOMUTAN :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
SENİ TARİF ETMEK İMKASIZ KELİMELER YETİŞMİYOR BİLDİĞİM 2 LİSAN VAR TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSANSIN. BELKİDE EDEBİYATIM YETİŞMİYORDUR. AMA ARKADAŞLAR HERHALDE SENİ ANLATMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.
BEN ANLATMAYA ÇALIŞMIYACAĞIM... ANLATILMAZ YAŞANIRSIN SEN .....SENİNLE TANIŞMAYANLARA HELE HİÇ ANLATILAMAZ
TOMCAT ODA AYRI NADİDE BULANAN BİR DOST. :+1: :+1: :+1:
Allah dostluğunuzu dostluğumuzu ve dostluklarımızı bozmasın..
http://upload8.postimage.org/979228/pazar001081.jpg
kino baba teşekkür ederim. büyüksün, ben şahsen hepinizle tanıştığım için çok mutlu oldum daha önce motosiklet le bu şekilde bir organizasyona katılmadım ama çok keyifli idi. ben sizi ve ailenizi çok sevdim. bu dostluk biitmez...
sevgili dostum okan ve eşi kuzeni fatih, yaşar baba, müslüm baba ve eşi, aksu abi, alper ve eşi, inci öğretmenim ve ailesi ve ismini sayamadığım arkadaşlar gerçekten çok değerli insanlar... hepinizi bir kez daha sevgiyle kucaklıyorum...
Alper doğru söyle iki gün boyunca aynı bira şişesi ile gezdin değil mi :D :D :mrgreen: :mrgreen: :roll:
2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :( :cry: :cry: :cry: