Edirne cigercisine git bir güzel ciğer yeee
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Abi onlineler beni pek sarmıyor güzel ana hikaye, hadi beee dedirtecek yan hikayeler olsun yeter. Bir güzel manzara. Pve de olsa onlinelerdr lvl sistemi hoşuma gitmiyor, 1 lvl için 3 yıl çabalamak istemiyorum açıkçası. Arkadaşlarla oynamak biraz sarar ama işte arkadaşta yok [emoji16]
Stardev benimde listemde ama sırf görüntüden dolayı biraz sallıyorum [emoji848]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Hayırlı günler sevgili arkadaşlar [emoji2937]
Nörüyonuz[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stardew Valley de lvl sistemi yok.Yani karakterin standart.Oyunda sana bir çiftlik miras kalıyor.Çiftçilik,tarım,balıkçılık ve madencilik yaparak para kazanıyorsun.Yaptıkça mesleki tecrüben artıyor ve orada seviye atlıyorsun sadece.Maden de bir sürü değişik yaratık var.Bazıları şirin ama adamı duman ediyorlar.Orada sağlam girişiyorsun onlara.Grafikler,çiftçilik falan derken bayağı bir önyargılıydım.Ama gerçekten çok güzel bir oyunmuş.Tek veya 3 arkadaşını davet ederek toplamda 4 kişiye kadar oynayabiliyorsun.Sanırım Steam hesabın var ? Şayet varsa bana arkadaşlık isteği at.Steam den oyunu alıp oynayabilirsin.Beğenmezsen iade edip paranı geri alabiliyorsun.Oyunu oynamamışsan 14 gün süren var iade için.Oynamış ve oynama süren 2 saati geçmemişse yine iade edebiliyorsun.Altta Steam hesabımın resmini atıyorum beni bulabilmen için.Tabi hesabın varsa [emoji4]
Nörek Hocam yahu...Motosiklet ilanlarına bakıp iç geçiriyorum [emoji847]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aa6397e4e1.jpg
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler dostlar..
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi