Dostum bir şekilde temin ettim. Ancak yapılan işin mantığı yok. Bilemediğim, anlayamadığım bir kısım olabilir elbette ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Abi yaşadığımız dönemde ben mantık aramayı bıraktım artık gerek yok kendimce çözüm üretip geçiyorum [emoji41][emoji869]
Sarma sigara, ev yapımı içki vs derken herkes evinde mini kimya laboratuvarı kuracak yakında sabun roll on parfüm için [emoji23] ben en kısa zamanda içki üretimine başlıyorum mesela alışveriş listemi hazırladım fiyat araştırmasına geçtim [emoji41]
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkanım güya yasak var. Bir arkadaşım telefon açıp "Kapıyı aç" diyerek geldi. Kitap getirmiş bana. "Ulan nasıl çıktın ?" diye sordum ? Arka ve çevre yolunu kullanmış. Arkadaşım da olsa kızdım. Böyleleri yüzünden cezayı kurallara uyan bizler çekiyoruz. Bu da bir kul hakkıdır.
Erkan Hocam, bizim burada millet zerre umursamıyor. Hadi bizi geçtim, bu içine yandığımın turistleri de maskesiz dolaşıyor. Denetim, kontrol, ceza sıfır. Olan küçük esnaf ile bizim gibi vatandaşa oluyor. Petshop lar burada kapalı. Kaymakamlık, vefa grupları, emniyet, yani neresi varsa hem bizler hem de Petshop sahipleri aradı ama izin vermediler. Açık iki Veteriner var. Orayı arayıp sipariş etmemizi söylediler.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
Güne motorsuz uyanmak da acayip bişiymiş [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Günaydın raptorriders hayırlı günler diliyorum [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydin RaptorRiders iyi günler dilerim. Kadir gecemiz hayırlı olsun…