valla abi ayar çekmeklazım burhan bi parmak atar bişeyi kalmaz dert etme sen. bidaha ki sefere geçer.
Yazdırılabilir Görünüm
valla abi ayar çekmeklazım burhan bi parmak atar bişeyi kalmaz dert etme sen. bidaha ki sefere geçer.
ahan şimçik geldik .. hemen klavyenin başına geçtim...
herşey çok muhteşemdi...katılan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.. yannız organizasyon pek güsel olmadı... :P en son helikoptere bineceedik binemedik.. :P
emrah komtanıma .. sevgili eşleri derya hanımefendiye...ayhan kardeşime ....sonsuz teşekkürler.....olay budur abiciim..bundan soora olan bütün organizasyonlarda hep eskişehir konuşulacaktır emin olun....
heee .. bide .. şeyy....o kadar sponsorun içinde bi benzinlik bulamadınısmı komtanım yaaaa...ayıp yaniiii..... :lol: :lol: :lol: :lol: ben 4 raptor gücünde geldim.. kuruduk valla dönene kadar.... :P :P
heee bi şe daa var.. o neydi ölle yaa motorun arkasındaki top kek mi ne bi çanta vardı. :P ...hayret yaaa... kurye motoru gibi .... :lol: :lol: :lol:
abi dört raptor gucu dedin ama lpg seni yavaşlattı galiba :D tek raptorlgücü evlerine vardık dinleniyo. saygılar dipsiszgöl 270 km tek raptor gelirsen sponsor olurum.
harbiden yaa.. mehmet kardeşim.. dipsiz göl olayını canlandıralım...Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
ben canlandırıcam yarın organızasyona başlıyorum. ama rr ı satmamak lazım.
ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE BENİ HERŞEYE RAĞMEN ALIP KAHRIMI ÇEKEN VE YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK MİNNETTARIM..
TEK KELİMEYLE GEZİ MÜKEMMELDİ , BU ORGANİZASYONDA EMEĞE GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..
evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .
şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .
gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm
HELP HELP Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Mehmet Okanın RR'ı satıcağı yok yengeden izin alması lazım
Yaşar Komtanım sizin duruma bizim yapabileceğimiz bişi yok sırtınıza yastık filan koyun fazla acımasın
neyi mükemmledi beaa.. bindinmi helikoptere ....alla alllaa... kolesterolümüz fırladı beaaa...et yiye yiye.... :lol:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
komutanım dipsiz gölde telafi ederiz. gönlünü oyle al. az bi araştırmam kaldı yarın öğlen gibi açıcam topiği