Geçmiş olsun Hakan ben olsam ne yapardım bilmem s...ret gitsin o kafayla zaten bulacaktır sonunda papazı....yada bağcılara gidelim dükkanın önünde biraz egsoz bağırtalım :p
Yazdırılabilir Görünüm
Herkeze günaydın Hayırlı pazarlar güzel bir gün diliyorum çalışmak zorunda olmasam muhtemelen şuanda uyuyordum 2 saat sonra kahvaltı gazete sonra atla motora doğru sahile :mrgreen: olsun gidenlerin paylaşımlarını izleriz:cheesy:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...s4S9EuVnhVgXP4
GÜNAYDINLAR Raptor Rıders iyi pazarlar nazar8)
hakan geçmiş olsun bunlardan çok var hangi birini eğiticez dövmek çözüm olmaz ama grupken sıkıştırıp korkutmak güzel oluyor (ama dövmek yok) biz insanlığımızı kaybetmeyelim 8)
dün akşam hanım ve oğlan arabadayken köprü gişelerini geçmek için sıra beklerken sağdan girip herkesi geçip önüme kıran elemanı durdurup Allah yarattı demedim onunda yanında hanımı vardı benimde yanımda eşim vardı. Nolmuş yanında bayan varsa trafiği katletme hakkı vermez kimseye bu durum dün akşamdan beri gerginim onun etkisiyle böyle yorumlar yapıyorum galiba :shock:
Herkese iyi geceler büyük ailem zor, uzun ve yorucu bir 24 saatti. Neyseki geçti...
Galatasaray şampiyon :D :cheesy: