Iyı geceler dostlar, allah rahatlık versin.
Yazdırılabilir Görünüm
Iyı geceler dostlar, allah rahatlık versin.
Günaydın Raptorriders
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydin RaptorRiders, hayırlı cumalar olsun
Günaydın Raptorriders8)
Günaydın RR [emoji4][emoji4][emoji4]
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 🖐
Günaydın dostlar.[emoji846][emoji2937]
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar RR ahalisi
Herkese Günaydınlar,selamlar.Hayırlı cumalar.8 gündür aktif olamadım ama bayağı bir gelişmeler oldu bende.Altta yazıp anlatayım.
Arkadaşlar uzun bir süredir, 19,5 aydır işsiz oturup duruyordum.Sezon hareketlenmeye başlayınca benim için de fırsatlar doğdu.Konu nasıl gelişti ?
2 ay önce bir uluslararası acenta nın destek birimi için başvuru yapmıştım.Adamlar aradığında arkadaşın dükkanında inşaat gürültüsü içerisinde konuşmak zorunda kalmıştım.Adamlarla gürültüden dolayı anlaşamayınca "Almancası yetersiz" diye başvurumu red etmişlerdi.Cemil de bu şirkette çalışıyor.Gidip müdüre "Ya bu adamla aynı dönem rehberlik yaptık.Almancasını ben biliyorum." diye durumu anlatmış sağolsun.Bunun üzerine tekrar aradılar.Bu sefer konuşma süremiz 1 dakikayı bulmadan kabul edildim."Almancanız hakikaten de iyimiş" dediler [emoji16] 1 haftadur eğitime başladık.3 hafta daha sürecek.Evden yani home office çalışacağım.Ooohhh keyfe bak.Klimanın altında don-atlet mis gibi [emoji1787] Maaşı falan gayet iyi.Özellikle bu sezon dışarıda bu rakamlara iş bulamazdım.
Cemil olmasa bu iş olmazdı.O vesile oldu.Yoksa kimse tekrar arayıp "Ya bir yanlış anlama olabilir mi ?" diye düşünmezdi.Kendisinden Allah razı olsun.
Durumum bu dostlar.Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim [emoji847][emoji847][emoji847]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray senin adına çok sevindim uzun zamandır pandemiden dolayı iş , gelir sorunun vardı bu iş çok iyi oldu inşallah herşey daha güzel olacak tekrar hayırlı olsun kolay gelsin 👍👍👍