Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Merhabalar RAPTOR RIDERS iyi günler 8)
Günaydın Milllet ...
Günaydın sitemin güzel insanları :)
Hafta sonu iş yerinden arkadaşlarla Kerpe taraflarında kamp yaptık, çok keyifliydi. Yola çıkmadan boş depoyu 102 TL' ye doldurdum, 100 km. şehir içinde kullandım, 250 km.' de uzun yolda kullandım. Işık yeni yandı, 50 km. kesin gidiyor ışık yandıktan sonra, test ettimde :) Yani hesaplayınca km.' de 25 kuruş yaktığını görünce çok sevindirik oldum :p
Maşallah 1150cc makina bizim RR kadar yakıyor emre sana bahsettiğim bmw ustası senin makinanın 100 km ortalama 5.5 lt yaktığını söylemişti nazar8)
Abi fabrika verileri 4.3 lt., basma olayına göre artış gösteriyor ama 6 lt.' yi geçmediğini söylüyorlar genelde. Bende şehir dışında çoğunlukla 100 - 120 km aralığında kullandım, ara ara hızlanmam gerektiğinde 120' yi geçtim. Tek depoyla 450 km. yaptıklarını falan okumuştum, değerler doğru demekki nazar
Onun için ayrıca sevindirik oldum abi :p
Düzeltme: Ara ara 120' yi geçmekten kastım, arkama araç yapıştığında mesafeyi açıp şerit değiştirmek için yaptığım hamleler. Yoksa o hızlarda kullanmıyorum tabi ki, yanlış anlaşılma olmasın 8)
emre kerpe taradları nasıl anlat hele biraz.:)
Yaa çok güzel bir koyda kamp kurduk, arka tarafı orman, ön tarafı deniz, seyretmelere doyamadım :) Resimleri internete atınca buraya da bir kaç resim ekleyecem inş. Yolu çok güzel, çok tatlı virajları var. Sadece Kerpeye girdikten sonra 3 - 4 km. yarı asfalt yarı bozuk bir yoldan ilerliyorsun, onun dışında yol çok keyifli.
Kamp kurduğumuz yer dümdüzdü, çimler yemyeşildi. Gerisinide resimlerden paylaşırım inş. 8)
Merhabalar RAPTOR RIDERS ailesi nazar :cheesy: