Günaydın rr . İyi bir hafta dilerim
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın rr . İyi bir hafta dilerim
Göçmen kral sen onlara uyma. Tape falan yok montaj yok. Olan sadece algı operasyonuna karşı verilen şanlı direnişiydi ilk kralınızın.
Es es hizbine uyma sen onları hafızaya yazdım. Telefonda ne konuştuksa olay odur. Gerisi hakara makara göçmen kralım.
Ah kralım tahtı sana devrederken bu çay demcilerinin, kıbrıslıların maraza çıkaracağını, yeleksiz çömezlerin, ve ahalinin de bunlara uyacağını biliyordum. Zirveye çıkmak zor ama zirvede kalmak daha zor. Bak sen daha 2. El tahtına doyamadan göçmen oluverdin. Ne oldum dememek ne olacağım demek lazım. Daha dün misafire çay verecem diye 3 buluşma gelmeyenler bugün krallık ilan eder oldu..
Sözün sonunu şöyle bağlayalım herkes ona göre şekillensin. Biz bitti demeden bitmez.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmil geçmişte kalmıştır. İlk kral geçmişe gidersek 2. yıl ben çay doldururken ilk kral kayın babasının dizinin dibinden ayrılamıyordu. Göçmen kral da ilk sene tarhanadan başını alamamıştı.
Geçmişi karıştırmadan günümüze bakalım. Bu sene neler oldu bunların üzerinden konuşalım
2300
Keyifli bir yoldu
430
Da keyifliydi.
Kaçırılmayan buluşmalar cabası.
Alırım tacımı satarım cakamı.
Madem artık yeni nir kral var. Kral krallığını yapmalı bence. Yemeli içmeli ayin planlamalı bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Full tarhana yaptığımız yılda 100% katılımla kral oldum sayın selef, bak 100% diyorum hemde pandemi şartlarında, hatları karıştırma, sen çay doldur hava alanına sür boşver krallığı, ben buradan kralınız olmaya devam ederim [emoji2955][emoji16][emoji146][emoji146][emoji146]