abi bizde izmir'de beklemedeyiz... ama provakasyonlara kanmamak gerek türkü türke düşürme çabaları fazlaca olacaktır... bazı sosyal medya da polis e karşı çok yanlış hitamlarda bulunuluyor polisin emir kulu olduğu unutuluyor...
Yazdırılabilir Görünüm
abi bizde izmir'de beklemedeyiz... ama provakasyonlara kanmamak gerek türkü türke düşürme çabaları fazlaca olacaktır... bazı sosyal medya da polis e karşı çok yanlış hitamlarda bulunuluyor polisin emir kulu olduğu unutuluyor...
İzmir basmane biber gazı altında alsancak polisler tarafından kapalı...
Günaydın Arkadaşlar Yabancı basından bazı başlıklar,
Alman ZDF kanalı ise haberin girişinde "Barbar dediğimiz 10 binlerce Türk doğa için savaşıyor" başlığıyla olayları birinci haber olarak verdi.
CNN International haber spikeri, "100 yıldan beri Türkiye’de ilk kez böyle bir başkaldırı görüyoruz. Nedeni bana göre özgürlüğü geri kazanmak..." derken,
Günaydınlar herkese
işallah kısa sürede bu olaylar istedğimiz sonuca varır uzaması çok tehlikeli bir durum
Taksim'de, Alsancak'da , Kızılay'da, Bursa'da halk hareketine destek veren herkese selamlar.. :tr:
Hiçbir siyasi görüşü ve siyasetçiyi orada görmek istemem. Hareketi "HALK"a bırakın.. :lol:
Online Geyik anasayfadan düşmüş, hiç yakışıyo mu benim geyik tutkunu aileme :yesil:
Günaydınlar Türkiye Günaydınlar ailem Günaydınlar RR sevenler, Hayırlı işler bol kazançlar güneşli günler :)
Günaydın Cihan'cım. Sakarya festivalinde tanıştığımız Yamalube nick'li bi abimiz vardı. Balıkesir 10riders'dan. Onun sana selamı var. Biga'da görüştük seni sordu. 8)
Sen olmazsan Celil abim olmazsa benim ne anlamım olur bu başlıkta abim. :lol: Özledim vallahi özledim bak bi daha vurdu hasretin. Abim sen niye böyle özletiyosun kendini ama :(