Sağlık, Huzur ve Bol Kazançlı Bir Ömrü Hep Birlikte Yaşamanız Dileği İle..
Yazdırılabilir Görünüm
Sağlık, Huzur ve Bol Kazançlı Bir Ömrü Hep Birlikte Yaşamanız Dileği İle..
sağlık ve mutluluk dolu uzun seneler geçirmenizi canı gönülden dilerim...
SEVGİ...
HERGÜNDÜR..
ÖZEL GÜNÜ FELAN OLMAZ.....
SEVEN ADAMINDA....
TAKVİMLE İŞİ OLMAZ...
Alperim adminim.. bu laf tutar her zaman .... 8) 8) 8) aklında bulunsun diye yazdım... :lol:
admınım nıce mutlu yıllar bır yastıkta kocayın............ :cheesy:
Arkadaşlar benim açıkçası tek taşla işim olmaz adminim bana telefon almış bu bence tektaştan daha değerli çünki sevdiklerimle şarjım yarımsaatte bir bitmeden rahat rahat konuşabilicem.
Admininiz işi biliyor siz merak etmeyin :lol:
Gençlerin evlenmeleri ve böyle evlilik yıldönümlerini hatırlamaları gerçekten hayattan alınabilecek en güzel zevklerden biridir hatta birde çocuk oldumu :mrgreen: senelerin nasıl geçtiği anlaşılmaz birde bakmışsın çocuklar evlenme yaşına gelmiş, işte o zaman hayat arkadaşının ne demek olduğunu anlarsınız, hayat tek başına geçmez mutlaka bir hayat arkadaşı can yoldaşı olmalıdır, mümkün olduğu kadar bu kısa ömürde kimseyi hatta hanımlarınızı incitmeyin onlar evlerin direğidir, cennet onların ayaklarının altındadır, gonzalez bu konuyu hepimizden daha yoğun yaşamış bir insan olarak söylediklerimi çok daha iyi anlıyacaktır, ama adminimiz Alper ve sevgili eşi Gülçin ara sıra birbirlerini kırıp üzseler bile her kırgınlığın sonunda birbirlerini daha da çok sevdiklerini anlıyacaklardır, ben dışardan öyle görüyorum kardeşlerim birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah mutluluğunuzu bozmasın bozabilecek olanlardan da sizi uzak tutsun.
SENEYE BUGÜNLERİ YİNE GÖRECEKSİNİZ İNŞALLAH, GÜNLER GEÇİP SİZLERDE YAŞLANMAYA BAŞLAYINCA BİR MÜSLÜM BABAMIZ VARDI SÖYLEDİKLERİNDE NE KADAR HAKLIYMIŞ HEPSİ DOĞRU ÇIKIYOR DERSİNİZ.
SİZLERİ SEVİYORUZ DAİMA MUTLU OLUN ARTIK ÇADIRINIZDAN BİR BEBEK SESİ DUYMAK İSTİYORUZ.
Hadi bakalım 1 seneyi daha yediniz demek, allah bozmasın diyorum, alper gulçini orda burda unutmasa süper bir koca oljak ama unutuyo işte, yoksa aidikurt gidikurttan sıkıldımı :p :P :D ;) :cheesy: hahahahaha
Teşekkürler müslüm baba ben herzaman büyüklerimizin laflarını dinlerim sizinkilerde dediğiniz gibi bir gün hatırımıza gelecek tabik,i çok sağolun bizi bu günümüzde yalnız bırakmadınız.
Biz şimdilik gittiğimiz gezilerde alperimin uluma sesleriyle kalkıyoruz inşallah yarın öbür günde çocuk sesiyle uyanacağız.Şahsen benim dileğim bu :lol:
alper kardeşim dostum abim evlilik yıldönümünüzü kutlarım nice senelere darısı bizim başımıza :P:D
Allah sizi bizden, bizi sizden, sizleride birbirinizden ayırmasın.
Mutlu yıllar...