Gerktiği zaman gereken durumlarda şiddetin uygulanması gerektiğini düşünenlerdenim ama bu olayda 10-15 motorla mahalleye gitmeniz yeterli gelecektir bence.Mahalledekilerin gıkını bile çıkaracaklarını sanmıyorum.Bedenim olamasa da gönlüm sizinle...
Yazdırılabilir Görünüm
Gerktiği zaman gereken durumlarda şiddetin uygulanması gerektiğini düşünenlerdenim ama bu olayda 10-15 motorla mahalleye gitmeniz yeterli gelecektir bence.Mahalledekilerin gıkını bile çıkaracaklarını sanmıyorum.Bedenim olamasa da gönlüm sizinle...
Geliriz kardeşim haftayada sana geliriz kimmiş bi bakarız öle toplanıp bizim kardeşimizi imrendiren serseriler.Uyma sen onlara serseri motorcular onlar :PAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
madem istek üzerine yapılıyor bir adet bu buluşmadan bende rica edeyim :P
Anladın mı şimdi BCC'nin beni nasıl depresyonlara gark ettiğini muğunnçayıld bey...Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
admin nerde ya ben kimle gelicem oraya ümraniye yakınında kimse yokmuu ??? beni alıcak ?
Buluruz geliceğin birini ceptelefonundaki mesajlara bakAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
baktım abim şimdi geldi saol :)
ıste sonunda benım gıbın dusunen bırı cıktı abı sana katılıyorum elımızden gelenı yapcaz :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Bende gelmeyi cok isterdim ama galiba mümkün olmayacak sabah 9:00 dan aksam 11:00 a kadar calısıyorum. Motorumda Sultan Çiftliğinde dayımlarda, ablamlarda kalıyorum Bayrampasa'da oradada motoru koyacak yer yok zira :( otopark bile almıyor. bu arada calıstıgım yer Küçükçekmece de :( cok fena cok.
Çıkamıyorum işin içinden tek güzel olan perşembe tatilim var. Gerçi oda güzel mi değil mi bilinmez :? zira toplantılar genelde hafta sonu
Bu arada Haydarım var kullanmak nasip olmadı yeni hep motorumun çantasında
Sanchezz kardeşim listeyi burdan yapalım kaç kişi gelio şimdi söyleyin bakalım :)
1.yeaks
2.sancezz+1
3.agresus
4. doğan(inşallah)