8) 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: BANA UYAR .. BEKLERİM....Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
8) 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: BANA UYAR .. BEKLERİM....Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
en kısa zamanda :D
okanım... uğurcuk memleketlin sayılır... bilir oraları... benide götürüceklerdi kim sorsa ama yalan oldu... 5 yılmı 6 yılmı oldu bilmem... hep överler samsunu da bi götürmedilerr...
VOLKANIM ATLA GEL YAVVVV.. BEN VARIM İŞTE ....BAŞKA BİRİNE İHTİYACIN KALMADI ARTIK.....GEZECEK YERİMİZDE ÇOK ..... 8)
inşallah gardaşım... ama biliyosun durumlar hala karışık... Mevlam hayırlara çıkarsın... tam çıktık çatlağa derken bi dalga yine sudayız... seneye inşallah.. seneye ööleee ve ya böyle gelmek istiyorum.. ben alkol kullanmam ama çok güzel eşlik ederim...
GEL KARDEŞİM GEL ... SAMSUN KÖPEEN OLSUN SENİN... ALKOLÜ BENDE ÇOK SEVMEM SEVENLERİ DE KIRMAM....KAFAMIZA GÖRE TAKILIRIS .... :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
hoşgelmişsin BARIŞ kardeşim benim yok henüz bi RR ama allah nasip ederse o da olcak tekrar hoş geldin aramıza....
gel abi gidelim senle iki motor samsuna varmısın :D ben eylül sonu ehliyet işini halediom varsa gelmek isteyen toplanır gideris topu topu 750 km yol
ah be uğurum... kısmetse Eylül'de eğitmenliğe başlıyorum... eğitim öğretim sezonunda bi yerlere kıpırdayamam... bu arada sen nası gidiyodun olm... iş başlıyo gelir gelmez....
Okanım bakarsın 15 tatilde damlamışım...
BU ALEMDE GÖRMEYİPTE ÖZLEDİĞİM ENDER İNSANLARDANSIN VOLKANIM....SEN 15 TATİL DİYON BEN O KADAR BEKLEYEMEM....İSTANBULDA BULUŞURUS.. HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİK BURDA KARDEŞİİM... 8)