Serkan +1 ekle kardeşim oradayız inşallah = ))
Yazdırılabilir Görünüm
Serkan +1 ekle kardeşim oradayız inşallah = ))
şimdiden bir ömür mutluluklar dilerim =) maalesef katılamıyorum benim durumlar belli. çok yakışan bir çiftsiniz umarım bir ömür huzurlu sağlıklı mutlu yaşar gidersiniz
Ömür boyu mutluluklar. Allah tamamına erdirsin.
Aldora, hayırlı uğurlu olsun, bir ömür boyu mutluluklar. Adana'dan sevgiler, selamlar...
Eger bi sıkıntı olmazsa bi aksilik olmazsa geliyoruz.... Eminim düğünde bulusmamızda süper olcak en güzeliide ailemizin diğer üyeleriyle tanısıcazz 😉 bu sayede
😉
Büyük bir sıkıntı çıkmadığı sürece bende geliyorum abi. Bu mutlu gününde yanında olup diğer abilerimle, kardeşlerimle tanışmak beni mutlu edicek 👍🏻☺☺
Allah ( C.C ) bir yastıkta kocasın ömür boyu mutluluklar dilerim, bu mutlu gününde yanında olamayacağım için üzgünüm:(
1.Tuğrul Baylan(tbaylan)
2.Burak Bilici (karakalem)
3.Ozan DINCKAL (Ozan)
4.mustafa gozgen(must)
5.Deniz Demirkahyalılar ( denizintruder ) - Begüm Hazal Gündoğ
6.Eren AÇIKGÖZ (ereneren)
7.Umut ULAMIŞ (ufoGörenMasumÖğrenci)
8. İbrahimyılmaz (İbrahim yılmaz)
9.Yigit Kaan eren (Andarkan_)
10.Mustafa SARAÇ (Fatal)
11. Oğulcan Baysal (Kuwaha)
12.İlker KENAR (Centaur) +1
13.Göksel ÖZÜNVER (gabriel cash)
14.Hikmet ŞENAY (Ob1kanobi)
15.Cenk KARACA (ckaraca)
16. Ekrem Özdemir
17. Ufuk_ (Ufuk Üzgün)
18. Erhan AĞCA
19. HuBo (Hulusi BOZKURT) - Tuğba BOZKURT
20.Batuhan Bay (batebay)
21.Darkmacros (Önder Yeşilyurt)
22.Nymphe (Pınar Hacıömeroğlu)
23. Legen of universe (erdinç yerinde) +evocan (evren mevlanaoğlu yerinde)
24. spue (süleyman bal) + 1
25.Serkan (Serkan Kürkçü ) +1
Bayramın 3. gününe denk geliyor düğün ben unutmuşum bir dünya plan yapmıştım bayramda bodruma gidicem fethiyeye gidicem falan diye
Sonra bi baktım ulan aldora evleniyo sen napıyon fatal ayıp ayıp dedim :utangaç:
İnşallah aksi bir durum olmadığı sürece 7 temmuzda aldora kardeşimi yalnız bırakmayacağız :Rockn Roll::Rockn Roll:
Not: Aldoracım tam açık adres ve mümkünse googl mapsden bi görüntü ile belirtirsen daha iyi olur zorluk çekmeyiz bulurken düğün telaşında birde seni meşgul etmeyelim :Rockn Roll:
Hayırlı uğurlu olsun abicim,ömür boyu mutluluklar. Bu güzel gününe şehir dışına çıkma imkanım olmadığından dolayı eşlik edemicem :cry: