Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bradiaga Nickli Üyeden Alıntı gökçe hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Adı gibi zıplamaz inşallah. Iskender abim naptin oyle ziplamaz umarim :) tesekkur ederim amin :)
Alıntı: HuBo Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı uğurlu olsun hatasız kazasız sürüşler dilerim. Tekrardan aramıza hoş geldin.... Bodrumdan Sevgiler... :) Tesekkur ederim izmirden sevgiler :)
Alıntı: Gezgindelikanlı Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun kazasiz belasız sürmen dileğiyle Teşekkürler :)
Alıntı: AMZ35 Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun tekrardan kardesim :) GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tekrardan teşekkur ettim kardesim :)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Gökçe gözün aydın yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8) Celil abim insallah kazasiz belasiz çok teşekkür ettim :)
Alıntı: Realferman55 Nickli Üyeden Alıntı Gökçe hayirli olsun Allah kaza bela vermesin 😊 C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Amin teşekkur ettim :)
Alıntı: coni-blaze55 Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin Sent from my iPhone using Tapatalk Amin teşekkur ederim :)
Alıntı: Can Vural Nickli Üyeden Alıntı Hayirli olsun kazasiz belasiz güzel gunlerde binmeniz dilegiyle ... Sent from my iPhone using Tapatalk Insallah teşekkürler :)
Alıntı: erhan_ Nickli Üyeden Alıntı Kazasız belasız güzel günlerde sürersin umarım, sizin gibi kadın sürücüleri de aramızda görmek çok sevindirici 8) Daha fazla kadin sürücu katilir umarim aramiza cok tesekkur ettim :)
Alıntı: Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Gökçe Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan8) Teşekkürler :)