Siz hala arıyormusunuz yaw.Kaç saat oldu sıkılmadınızmı ? :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
Siz hala arıyormusunuz yaw.Kaç saat oldu sıkılmadınızmı ? :P :P :P
1. 17-30 yas arasi:DEFINE KAZ Donemi.Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
2. 30-40 yas arasi:KADINLARA KUYU KAZ Donemi.
3. 40-60 yas arasi: VE ZAMAN GELDI DAYANIKSIZ KADINLARIN ENKAZ Donemi.
4. 60 ve sonrasi :GELSIN CITIRLAR VE BIZE DUSEN SON GOREV ESINE MEZAR KAZ" Donemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :P
ISTE YORUM BANA KATILANLAR EL KALDIRSIN :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :P :P :mrgreen: :mrgreen:
sevgili gidikurt un yazısı okudum ve yorumlara bakmama kararı aldım.Neden?
size 100000ytl verseler ve yatırım yap deseler en iyi yatırımı ararsınız dimi?kar faktörürünü düşünerek en yüksek verim alacagınız alanları belirlersiniz ve asla 2 sene sonra batma olasılıgınız %50 denilen işe girmezsiniz.gelin görünki istatistikler her 100 evliliğin 50 si için ya boşanma yada mutsuzluk diyor.yanı hiç bir akıla uymayan bir ilişkidir evlilik !
bu bekar arkadaşlarıma birinci ögüt.
şimdi ben bugunki aklımla ne yapardım?
kesinlikle 35 yaşına kadar bekar kalırdım .30 -35 arası ruh ikizimi arardım.deliliğe varan bir aşkı yaşamak ve yaşatmak isterdim.sonrada evlenirdim.haaa diyeceksinizki ya karşına böylesi çıkmazsa:ölene kadar bekar yaşardım ama o ruh ikizinide aramaya devam edersim.
buda ikinci ögüt
sevgilerimle
niye korktuğumu bilsem sanırım çözümü de bulunacak...sen hiç şahit olmadın değilmi köpek gördüğümde nasıl tepkiler gösterdiğimi...Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
kadınla erkeğin kimyası çok farklı ,böyle oluncada istekler,talepler,beklentiler doğal olarak farklı oluyo...erkek ve kadınların bunu anladıkları ,kabullendikleri ve ona göre (huzurlu olma açısından)hareket ettikleri andan itibaren eminim ki asayiş kendiliğinden berkemal olacak...:)yani bir erkek cipsle yatar vaziyette maç izlemekten mutlu oluyorsa, bunu yaşaması kadar doğal ne olabilir,alışverişten hoşlanmıyorlarsa gelmesinler ,sıkıntı ile ,zorla yapılan bir etkinlik zaten kaliteli geçirilen bir birliktelik değildir,
Aynı şey karşı taraf içinde aynı bence ,kadınlar süslenmekten hoşlanıyorlarsa ve imkanları varsa beyler, bırakın yapsınlar ,bu mutlu ediyorsa onları ne zararı olacak ....ama arkadaş kötüleme ,aileleri beğenmeme gibi şeyler olunca bunu tasvip etmek mümkün değil elbette ...:)
ASLOLAN YÜREKTİR ,YÜREK BİRLİKTELİĞİDİR derim ben acizane :)
gidikurt sevgili first lady yaaa sen çookkkk kötü birisisin vallahaaaa adminime şikayet edecem buaralar sizi gezdirip eğlendirmiyor galiba ortaya nasıl bir GEYİK attınız öylee ooofffff offfff varya kavgada bu soru sorulmaz kavganın tadı tuzu kaçar .Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne yaparsanız yapın abicimm sonuçta meyveyi buzdolabından kendiniz alıp yıkayıp soyup yiyeceksiniz...
başka yolu yokkkk. bakın size bir meyve hikayesi anlatayım.
- flörtte gayet güzel aile ziyaretleri yapılmadığından kimse meyve istemez ihtiyaçta yoktur.
- sözlenince aile ziyaretinde meyveler soyulur dilimlenir nerdeyse ağzınıza lokma halinde verilecektir.
- nişanda meyve soyulur siz dilimlersiniz ve yersiniz.
- evlenince meyve yıkanır siz soyar ve dilimleyip yersiniz.
- ileri evlilik yıllarında meyve dediğinizde buzdolabında denir gerisi size kalmıştır.
- daha da ileri yıllarda soramazsınız bile direkt dolaba gidip alıp yıkayıp kendiniz yersiniz.
- sonra mı eee meyve servisi yapıyor bulursunuz kendinizi hatta soyup dilimleyip verirsiniz
:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
benmi ben ileri evlilik yıllarındayım daha. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Rıza abinin öğütlerini napıyoruz kulağımıza küpe yapıyoruz.En azından ben yapıcam. :DAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Kendisinede teşekkür ediyorum böyle faydalı ip uçları verdiği için. 8)
ben serıfı cagrıyorum ozı abım :mrgreen: :oops:
romiyooo romiyoo romiyoooo
kavga etmem severim hepsiniiiiii
sabaha kadar ararım ruh ikizimiiiiii
romiyoooo romiyoooooo
benim dışarıda ideal eş arama çalışmalarım sonuçsuz kaldı bilgilerinize. inşallah bidahaki sefere önümüzde ki maçlara bakıyoruz artık :mrgreen: :mrgreen:
kadın: hayatında en az yer bulmuş biri olarak...
"kadınsız mutluluk, mutluluk değildir" hadi olmasa ne yaparsınız? kadın olmasa hiçbirşeyin anlamı ve değeri
olmazdı. bugün teknoloji varsa, sanaayi varsa, bilim varsa, kültür varsa bir kadın olduğu için vardır. yoksa bir
mağarada yaşar ve karnımızı doyurmak için geyik avlardık. seyrettiğimiz bir maçın içinde bile bir kadın vardır.
ALLAH bile adem'i yarattığında ona diğer yaratılanlardan bir eş seçmesini istemiş, fakat adem hiçbiririni
beğenmemiştir. sonra onun bir tek kaburga kemiğinden tıpkı kendine benzeyen havva'yı yaratmıştır.
KADINI KADIN GİBİ, ERKEĞİ ERKEK GİBİ DÜŞÜNMEK GEREKİR...
bence yapılan en büyük yanlışlık bu, bir kadının erkek gibi düşünmesini beklemek aptallık olur. bir kadının maç
sevmesini, bekleyemezsiniz. bir kadın bir arabanın kaç lira olduğu yada kaç cc motor gücüne sahip olduğu ile
ilgilenmez. kadın bir arabanın rengi ve fiziki görüntüsü ile ilgilenir.
AŞK; insanın kendisini tanımasıdır, ve kendi içindeki güzellikleri fark etmesidir. karşısındaki kişi bir aynadır, ona
bakarsın ve kendini görürsün.
SEVGİ; aşktan öte birşeydir ve önceliği hep ona vermektir. onu korumak kollamak ve her zaman kayırmaktır.
SEKS; bu bir hayvani ihtiyaçtır bedenle ilgili birşey, ama gereklidir. tatbik edildikten sonra hiçbir anlamı kalmaz,
eğer bir erkek seksten sonra yine kadınına sarılıyorsa onu gerçekten seviyor demektir. seks; bir erkeğin 24 saat
aklında olan birşeydir, ama bir kadın için durum farklıdır, onu buna hazırlamak binbir dereden su getirmeyi
gerektirir. kadının yaratılışında bir bağımlılık ve sadakat vardır sevdiği erkeği asla aldatmaz, ve kadın cefakardır,
bir çocuğu için bütün ömrünü feda edebilir, hayatta en değer verdiği çocuğudur. kendini değerli hissettiği an anne
olduğu andır. hayata farklı bakar renkleri sever, evini sever, dikkat çekmeyi, giyinmeyi, gezmeyi, iltifat edilmeyi
sever, kıskançtır; kızkardeşini ve en yakın arkadaşını bile kıskanır onlarla her konuda üstün gelmek için yarışır.
kadınlar bir erkeğe güvenmek ister ve sadece güvendiği erkeği severler. seven bir kadının neler yapabileceğini çok
iyi biliyorum ben ve bunu bizzat yaşadım.
SAHİPLENMEK BİR İLİŞKİYİ SARSAN EN ÖNEMLİ FAKTÖRDÜR... karşındaki insanı değiştirmeye kalkmıyacaksın
eğer oda senin gibi düşünüyorsa bir kişiden iki tane olur gereğide yoktur. ORTAK NOKTALARDA BULUŞUP, AYRI
NOKTALARDA UZLAŞMAK GEREKİR. anlaşmanın vardır bir yolu.
EVLİLİK; cinsel hayatın daha rahat ve güvenli yaşanması için yapılan birşeydir ülkemizde... zaten bu geri
kalmışlığımızın sebeplerinden bir taneside cinsel hayatımızın son derece vasat yaşanmasından ileri geliyor.
DAHA SEKS OLGUSUNU AŞAMAMIŞ BEDENLERİN, BEYİNLERİNİN DÜŞÜNMESİNİ BEKLEYEMEZSİNİZ. bu çok önemli
bir konu. kadınlar erkekleri kendilerini ısıracak bir köpek gibi gördükçe ve erkeklerde kadınları sadece yatakta
hayal ederse bu olmazki.
ANNEM GİBİ DÜŞÜNEN BİR KADIN ASLA İSTEMEM... eğer benim kadınım annemle iyi anlaşıyorsa bir sorun var
demektir.
EFENDİ, SAKİN, SESSİZ, HİÇBİR KONUDA HİÇBİR FİKRİ OLMAYAN VE KONUŞMAYAN BİR KADIN İSTEMEM...
hayatı sadece evinin penceresinden gördüğü gibi düşünen biri hayatınızı bir konserve kavanozuna tıkar.
BİR ERKEĞİN DEĞERİNİ EN İYİ HAYAT KADINLARI BİLİR, neden evli erkekler eşlerini bunlarla aldatır sanıyorsunuz?
işim gereği bu tip kadınlarla çok diolağum oldu hatta sevgili olduklarımda oldu ( şarkıcı konsumatris falan) bir
erkeğin ne istediğini çok iyi biliyorlar. bedenlerinin kirliliği dışında birçoğu gerçekten çok temiz...
evlilikten şikayet eden erkekleride hiç anlamıyorum. hadi bekarsınız ne yapacaksınız hiçbirşey. yine zamanınız bir
kadının peşinde koşmakla geçecek. binbir efor, binbir masraf ve dilimizde binbir yalan. bekarlık sultanlıktır diyenler,
sultanlığın tacını göstersinler bakalım... 16 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum ve hayatımda 6 yıldır hiçbir kadın hiçbir
şekilde olmadı. akşam çorabımı nerde çıkarıyorsam sabah orda buluyorum, ben birşey yapmayınca evde
hiçbirşeyin yeri değişmiyor ve evim yemek kokmuyor. dışarda yemek yemekten midem bozuldu, aşçılar yemek
yapıyor ama içine sevgi katamıyor. tam damarıma bastınız yahu... yaz yaz bitmiyor...
daha yazacaklarım bitmedi...
hando