-
Arkadaslarım abilerim ablalarım(işportacı gibi oldu:cheesy:)Bu soguk istanbul havasında oraya gelen gelmek ısteyıpte katılamayan herkese tesekkur ederım.Gene mukemmeldı hersey tatlılar cıgkofteler havada ucustu hepınızın kesesıne bereket olsun.Şimdi 1 hafta kım gerıye sayacak soylesenıze :uyuyorum:cry:
-
-
-
çok eğlenceli keyifli bir akşamdı katılan herkese teşekkür ediyorum. 8)
-
Yine çok keyifli ve eğlenceli bir geceydi. Çiğköfte tatlılar ve bol muhabbet sohpet için herkese teşekkürler
Uçtum! Şahitlerim var
-
Herkesle her telden saatlerce sikilmadan saatlerce konusabildigim tum stresimi sikintimi unuttugum yer rr yuvasi super be..😊
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Süper . Süper . Süper
Tattığımız tek acı çiğköfte olsun arkadaşlar.:) Emre Anıl ve Eraya ikramları için teşekkürler. 8)Katılan emeği geçen herkesinde emeğine sağlık. Katılamayan arkadaşları gönlümüz gözlerimiz aradı doğrusu. Bu dostluğa kardeşliğe saygı sevgi gösteren tüm yürekleri selamlıyorum. Haftaya inşallah eksiksiz tam kadro buluşmak dileğiyle İyiki varsınız dostlar. 8) 8) 8)
Patriot ve görkem kardeşim bizdende sizlere ve iyi dileklerde bulunan herkese selam olsun.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...645fa44a22.jpg
Boşuna demiyoruz Biz Bir Aileyiz 8)
-
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
O surat ne abi yeniliyon mu :cheesy:
-
Gelen herkese teşekkürler arkadaşlar ... Her toplantı sonrası aynı şeyler yazılıyor nazar değmesin güzel bir aile ortamımız var sevgi, saygı çerçevesinde herkesin herkesle rahatça konuşabildiği ,dertleştiği,şakalaştığı bir ortam yakaladık .Allah nazarlardan korusun tekeriniz daima düz bassın 8)nazarnazar
-
Gerçekten böyle bir aileyle bir arada olmak, oradaki birlik, beraberlik ve paylaşımların güzelliği tek kelimeyle muhteşem. Saatlerce hiç sıkılmadan, farklı konularda olsa bile herkesle sohbet edebilecek birşey bulmak ve birşeyler öğrenmek sizden bu güzel bir şans. Sizi tanımak güzel.