abla inşallah kızmaz bende takıldım... ama ne yapıyım mısır biraz basit geldide :cheesy: :PAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
abla inşallah kızmaz bende takıldım... ama ne yapıyım mısır biraz basit geldide :cheesy: :PAlıntı:
Yok hocam ne kızması kasayı tuturmaya calısıyordum o esnada valla bu mısır olayında iddalıyım hani sinemada calısıyorum :mrgreen: :mrgreen: Ama yapamadıgım yemek sayılıdır. salatada da iddalıyım her zaman yemekten önce biter :mrgreen:Alıntı:
hocam ben aynı zamanda lafımın arkasındayım colony e beklerim. Ismarlaya bilirim :D
hocam memleket Adana ydı degilmi :P :P :P
evet ADANA :)
bu hafta pazar akşamı tayfun sultanahmette olucak 4000 km bitiriyor ya burdanda duyurim dedim
saat 20:00 da orda olucak grandvezir in önü geliyormusunuz ????????
motorum olmadığı için glemiyorum
Siteyi 1 milyon dolara satın almak istiyorum. :D
Madem o kadar paran var regalin yedek parca işine girsene kardeşim :mrgreen: hem paramız yabancıya gitmez hem biz o kadar ugrasmayız.Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
birisi içli köftemi dedi..... :mrgreen: hem dolma hem içli köfte uşşşşşşş.......örtmeniiimm .....nolii yavv noliiiiii...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
okan abi inci hocamı biraz daha sıkıştırılsak bize her ikisinide yapacakmış.. :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Okan kardeşim ben mısır yapabiliyorum dedim arkasına gelin yedireyim diye ekledim :mrgreen: hocama da tekrar sordum ADANA lıyım diye teyit etti :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı