-
RR tarihinin en aksiyonlu çekim yapan ekibiyle yollardaydı. Bazen üst geçit üstünde, bazen emniyet şeridinde, bazen araba tepelerinde bazen yolun ortasına çıkıp ezilme pahasına çekim yapan arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum.
Ama arkadaşlar siz bize sağlam lazımsınız, böyle risklere fazla girmeyin. 8)
-
Beyler herkesin emeğine sağlık, bazı şartlardan dolayı aranızda olamadım malesef çok üzüldüm. Yaza çok az kaldı yollar artacak en yakın zamanda görüşürüz 8)
-
-
Alıntı:
WOLF Nickli Üyeden Alıntı
kameranın görüntüsü mükemmel 8)
-
Muhteşem ve anlamlı bir sürüş olmuş :) 👏🏻👏🏻👏🏻
-
Ne yol yaptık bee :) herkese teşekkürler
-
Hepinize tek tek teşekkür ederim çok eğlendim çok keyifliydi tabi motorla gelebilseydim daha keyifli olucakti
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Bu güzel sürüşü yapmamıza neden olan Bahadır'a, organizasyonu yapana başkanlığa;
çekim yapmak için tüm trafik kurallarını delik deşik eden, büyük emek harcayan kameraman kardeşlerimize;
ve kullandığımız makinelerle tek yürek, tek makine, tek ses olan kardeşlerimize teşekkürler...8)
Tertemiz bir sürüş oldu, ufak tefek teknolojik aksaklıkları da tecrübe ve bilgi ile öteledik, giderdik.
Katılabilen arkadaşlara bir kez daha teşekkürler.
Gönül ister ki, RaptoRRiders ailesi içinde şu anda askerlik görevini yapan tüm kardeşlerimize sürelim, Bahadır'ın gözlerindeki mutluluğu onlar ile de yaşayalım. Dilerim ailemiz genişledikçe şu anda yapamadığımız bu ziyaretler her bölgede RaptoRRiders için bir gelenek haline gelir.
Vatan hizmetinde bulunan adları şu anda MEHMETCİK olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı teskereler...8)
-
göremeyen vardır belki diye 8)
https://www.youtube.com/watch?v=p_BzJacW8qU
bugün bir tane daha hazırlayacağım fotoğraflar ve diğer videolarla beraber :) gece ya da sabaha karşı biter sanırım 8)
edit:tellifsiz müzikli video eklendi, link düzenlendi