Eee şimdi ilk maç ne zaman??
Yazdırılabilir Görünüm
Eee şimdi ilk maç ne zaman??
oy oy oyy. moon um sol bekim nerelerdesin sen yavv. össledik valla
Abi burda konuyu işgal etmiyim anlatırım bi ara nerelerde olduğumu!! En son beraber Yalova'ya yola çıkıyoduk dimi?? Hey heeeeeey, geçmiş zamna olur ki hayale cihan değer!! :)) Neyse Moon is back in town! Eksiği kapatıcaz inşallah! Şu maç olayını bi ayalayalım hele...Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Ya Selçuk sen bu işlerden anlıyon. Şimdi illa halı saha ayakkabısı gerekir mi? Tozluk mozluk? Alışverişe çıkıp mı gelelim :)))
Moon'um, halı saha ayakkabısı dışındaki herşey opsiyonel. Dersen ki façam düzgün olsun, donatırsın kendini. Ama önemli olan işlevi dersen halı saha ayakkabısı, tshirt+şort yeterlidir..
Yasin, Cuma'dan haber var mı saha için??? Yoksa cumartesiyi alıyoruz...
Vezirspor ile gorustum Cuma gunu aksam 20:45-22:00 ve 22:00-23:15 musait oldugunu soylediler, selcuk kardes eger sen cuma musait degilsen sahsım adına konusuyorum bu isi baslatan birisi sen oldugun icin seninde oldugun bir organizasyonda baslayalım derim sahsi fikrim,
O zaman 21 Eylül Cuma 22:00 start verelim mi olaya???
Hafta sonunu meşgul etmemiş oluruz. Saat uygun olduğu için de ulaşım sorunu olmaz.
Eğer sararsa abone bile oluruz ama ilk maçımızı bir yapalım tabi önce :)
Bana uyar sorun yok demektir, herkeste ok lerse ayarlayabiliriz
cuma 22 uyar dostlar...
Oooo 21 Eylül cuma! Hadi bakalım hayırlısı olsun!! Zaten sabit bi organizasyon olursa kadrolar da sabit olur, rahat ederiz!
Sana zahmet sahayı alalım Yasin kardeşim.Alıntı:
yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
21 Eylül 22:00'de teker pardon top döner :)
Bakalım ne cevherler çıkacak raptorriders'tan...