Valla hocam hafif mafif gidiyomu 125 i görüyomu bitti bu iş maskesiz arkandan gelmem :DAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Valla hocam hafif mafif gidiyomu 125 i görüyomu bitti bu iş maskesiz arkandan gelmem :DAlıntı:
estf :oops: :oops: :oops:
senin keyfin ve sağlın sıhatin yerinde olsun gerisi önemli değil..Alıntı:
ama senin km göstergesi 0 da durmuyor galiba tel gergin herhalde
sen şimdi duruken bak km göstergesi 100 ü gösteriyordur hareket edince de ee tabii 125 olabilir :mrgreen: :P
şimdi bana kızgınmısın değilmisin anlayamadım, çok politik bir cevap vermişin .... :oops: :mrgreen:
telide anlamadımki gergin olunca öylemi oluyo :x :P :x :P
kızgın işte örtmenim.. anlamadınızmı .. teller dediği sinirleri .. gerginmiş işte...
100 ü gösteriyo demiş kino baba .. o da kaynama noktası .... aaaaaa..... sinirli adam anlamadınızmı şifreli konuşuyo .....kızdırmışınız kino babayı..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
inci öğretmenim
niye kızgın olayım 2 gözüm öğretmenim.
senin yerin her zaman farklıdır. sana kızabilirmiyim. hem sana politik cevap falan yazmam
sağlığın sıhatin yerinde olsun nasıl olsa görüşürüz tabii bugün olmasa yarın , yarın olmasa öbürgün
kilometre gösterge telinden bahsediyorum gergins diye hani durduk yerde 0 yerine 100 km yi gösteriyordur.
biraz hareket edince de tabii 100 üstüne cıkar
ya Okan dur beni korkutma ,Ergün abi bana kızmaz, dimi abi ?
Nası yani Kino babam şimdi hocamın motoru 25 lemi gidiyo :?
ahan .. kino baba hep şifreli konuşuyon...inci örtmenime kızdıını sölemiştin ya bana.. kahvenin köpüü az olmuştu hanii... [smilie=redcolorz3_pdt_16.gif]
yaa ne zaman az olmuş kine kavenin köpüğü :oops: ?Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yaaa sahiden mi kızmış bana ,mersine glicem dedim gelemedim ondan kızmış dimi bana offf offffff :cry: :cry: