bu fuar için pek hareketli olmuyor diyorlar ama genede toplanıp gidelim biletler Müslüm dede demi dedi biri ben gitmeyi düşünüyom iki bilet bana ayırırmısın Müslüm DEDE..... :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
bu fuar için pek hareketli olmuyor diyorlar ama genede toplanıp gidelim biletler Müslüm dede demi dedi biri ben gitmeyi düşünüyom iki bilet bana ayırırmısın Müslüm DEDE..... :cheesy:
ben hala davatiye bulamadım. davetiye veren bir dergi var mı? tükenmeden alalım.
Sen gel kardeşim illa bilet bulunur kaçkişi gelmeyi planlıyorsunuz ona göre araştıralım buluruz bilet
başlığı açtık ama kimsenin sesi soluğu çıkıyor. şimdilik ben geliyorum gerisini zaman gösterecek. işlerimi ayarlayabilirsem cumartesi gelip pazar döneceğim.
Eyw kardeşim yüzyüzede tanışmış olacağız inşallah diğer arkadaşlarda gelebilirler
bana da 2 tane bilet nulurmusun kubilay abiiiiii :D benlede tanışırsın yüz yüze ozaman :D
kim gelicek kaç bilet gerekicek?... bilet için bi liste mi oluştursak?...
Bütün motorculara uğrucaz herhalde yarın bi mehmetle konuşalımda kaçtane bulabiliyo müslüm babanında alacağı yer var herhalde yarın haberleşir ne kadar bilet bulabileceğimizi aşagı yukarı belirleriz
Arkadaşlar davetiyeler konusunda gelişme var ne yapmalıyız motor sevenler olarak?
Benim biletimi iç etmeyin baq :D