hadi geçmiş olsun ....kıçı platinlimiz vardı .. şimdide kolu platinli arkadaşımız oldu....allah acil şifalar versin ozi kardeşime....
Yazdırılabilir Görünüm
hadi geçmiş olsun ....kıçı platinlimiz vardı .. şimdide kolu platinli arkadaşımız oldu....allah acil şifalar versin ozi kardeşime....
Hadi geçmiş olsun,bidaha kazasız belasız,keyifli sürüşler inşallah...!!!
hepimize ve ozi kardeşimize geçmiş olsun 3-4 güne kalmaz motor kullancam die tutturur walla şimdi bu :P
Şimdi açtım siteyi kafadan kan lazım ozzy okuyunca hemen fırladım giderkende yoldan telefon açtım nereye geleceğim diye telefona sanırım annesi çıktı gerek kalmadı 2 saat önce çıktı ameliyattan dedi ne ameliyatı bu diye sordum kırılan kolun kaynamadığını o yüzden ameliyatla platin takıldığını söyledi durumu iyimiş bende geri döndüm.
ARKADAŞLAR BÖYLE DURUMLARDA BENİ MUTLAKA TELEFONLA ARAYIN ÇÜNKÜ İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN BAZEN SİTEYE GİREMİYORUM BEN NERDE OLURSAM OLAYIM MUTLAKA GELİR KAN VERİRİM B+ KAN GRUBUM MÜSLÜM AKPEK ADIM TELEFONUM DA VAR AŞAĞIDA, YANİ KIZDIM HERKESE İNSAN BİR TELEFON AÇAR YAHU.
Arkadaşlar az önce döndüm hastaneden! Ozzimiz gayet iyi durumda... Tabi işte ameliyattan yeni çıktığı için biraz sancısı vardı. Bi de platini bünye kabul edene kadar biraz yanma hissi vesaire oluyomuş yanılmıyosam. Sadece bunlardan dolayı bir memnuniyetsiz hali vardı. Ama gayet iyi çok şükür! Cuma akşamı sığınağa gelirim ben falan dedi ama tabi biraz hayal o! Ailesi henüz operasyonu gerçekleştiren doktorla görüşememiş o yüzden ne zaman taburcu edilecek bilinmiyodu. Bilgiler güncellendikçe paylaşırız...
Bu arada bizim kanlar Ozzy için lazım değilmiş. Hastanede ameliyat olan herkes adına 2 ünite kan mutlaka alınıyomuş. O nedenle bizim kanlar da başka bir ihtiyaç sahibine gidecek inşallah...
Eywww Serhat Kardeşim Saollll !!!!!!!!!!
Ulan ne çektik yaa, ayağa bi kalksın şu , platinin üzerinde lastik yakçammmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akşam ordayım, söleyin O'na uyumasınnnnn ! :twisted: :twisted: :twisted:
Seni tebrik ederim kardeşim.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaşlar lütfen bu son kaza haberimiz olsun!! Gerçekten ben hastanelerde çok vakit geçirdim eşim dostum, ailem nedeniyle!! Nefret ederim hastane koridorlarından, o koğuşu andıran bilmemkaç kişilik odalarda az zaman geçirmedim-o yüzden bilirim... Şimdi orada bi gece kalmak bile hem ailesi hem Ozi için sinir bozucu bi durum! Allah beterinden saklasın, endişe edilecek bi durum yok ama "oğlunuz-kızınız-karınız-kocanız-abiniz-ablanız hastanede" cümlesinin yarattığı travmayı sevdiklerimizden ve kendimizden uzak tutmak için elimizden ne geliyosa yapalım!!! Yalnız değiliz, hiçbir zaman da olmayacağız çok şükür, ama hastane koridorlarında buluşmayalım lütfen!!
Müslüm Baba estağfurullah, görevimiz...
ilk başta oziye sonrada hepimize gecmiş olsun ....
bu daha zor bişeymiş yaa...
tamam motora gönül verenlerin kazası insanı üzüyo ama yakın olduğun birlekte yol yaptığın oturup kahkahalar atıp birlite yiyip içtiğin arkadaşının başına gelince daha bi kötü ...
ulan ozi yoksa sana daha motor falan ... :evil:
o kartal direksiyonlu motoruda ben sürecem ... :P :oops: :cheesy: :mrgreen:
Ozyyy çok geçmiş olsun tekrar çabuk kalk ayağa özletme kendini :)