Alıntı:
filiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Rommel Nickli Üyeden Alıntı
iş yogunluğundan dolayı siteye anca girdim.... hoşgeldiniz....
motorrunuza bir an önce kavuşmanız dileğiyle....
ayrıca 2000 yılında mayıs ayında aladağları geçtim ( ilk gun demirkazık dibinde kamptan sora zirve ve göllerde 2 gun kampı ve göle giren ben :):):). sonra hacel ormanlarında 3 cü gün kampı muhteşemdi :) ve en sonunda yaya olarak kapuzbaşı şelalelerinde biten bir etkinlik :)
yine aynı yıl agustos ayında yusufeli jandarmasıyla beraber sabah 30 ağustosu kutlayıp onlardan aldığımız bayrağı kaçkar zirvesine diktik. tabiki geri inişte ağustos olmasına karşı kar fırtınası içinde çadırlara geldik ki çökmüş kamp yeriyle karşılaştık :) bu arada çıkışta denizgölünde yüzdüm deli gibi :):):) amma soğuktu yaaa:):):)
neyse şimdi epeydir asfaltta geziyoruz :):):):)
çok güzel bir ekspedisyon olmuş. tebrik ederim. keşke devamı gelse değil mi? sizde iş yoğunluğunu en yakından tadan birisiniz sanırım :cry: umarım bir gün aladağlara motorumla giderim.... ayrıca hoşbuldum, teşekkür ederim
artık bizim için böle etkinlikler zor biraz ama olsa gitmem de demem :cheesy: ancak dünyanın en kırıcı parkurlarından biri sayılan aladağlara motorla gitmek fikri ne kadar gerçekçi olur onuda bilmem.. haa ancak şu olabilir.. demirkazıktan doğru değilde tersten doru kayseri- kapuzbaşı şelaleleri- hacel ormanları son durak olarak ancak. motorla da tırım tırım tırmalayarak ne zevkli olur walla :):):)
bu arada sen motor alma bence... çıkmadığın dağ kalmaz o zaman... motorize olarak tabi :):):) kaçkara da çıkılır motorla yaw :):):)
iyide sırt çantasında o kadar yükü boşa mı taşıdık şimdi biz :):):)