arkadaşlar kötü mallar hep sahibine kalırmış... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :twisted: :twisted: :twisted:
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar kötü mallar hep sahibine kalırmış... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :twisted: :twisted: :twisted:
Tamam ne kızıyon sorun 1 ytl ise 300 verdim tamammı :P :P :P :P :P
bak şimdi benim moralim bozuldu ...::(( saat 00:20 yarın pazar hiç uykum yok.. ama sitedede benden başka kimse yok.. yalnızmı kaldık yani .. ::(( neyse nöbet bizde heralde bugece::)))
Sabah sabah bir taksici yüzünden yatırdık motoru allahtan yavaştık yoksa kötü şeyler olabilirdi.Hanımın omzu biraz ağrıyor ama moraller sıfır oldu tabi.
Kardeşim sana da Şemsi'ye de büyük geçmiş olsun. Telefonla konuştuk, çok önemli birşey olmadığını söyledin, rahatlattın beni ama omuz için doktora gidilse iyi olur. Ben karda kayıp düşüp sol omuz bağlarımı kopartmıştım; 3 ay tedavi sürdü. Şakaya gelmez bu işler.
abi geçmiş olsun... Allahtan ikinizede birşey olmamış. Umarım motorda da birşey yoktur.
gecmıs olsun abı...
umarım cıddı bısı yoktur...
bende bu sabah nerdeyse arkadan bırıne cakacaktım...
7/8 metre kaydı motor...allahtan kontrollu frene bastımda makına yatmadı...
sabahları gunes gormeyen her yer buz.dıkkatlı olmak lazım...
sızede acıl sıfalar dılerım...omuzu bıran evvel bı doktora gosterın...
Sağolun arkadaşlar moral bozukluğu ve hanımın omuzunun biraz ağrıması dışında bişi yok allah korudu ama nereye kadar korucakki bu zihniyetteki dikkatsiz umursamaz şöförlerden bizi
abi çok geçmiş olsun umarım ciidi bişey çıkmaz yengede
yavv kubilayım kardeşim.. şimdi gördüm kusura bakma.. geçmiş olsun .. hay allah yaa.. önemli bişi yoktur inşallah.. şemsi kardeşime de geçmişller olsun acil şifalar ...arayasım geldi şimdi ama saat yarım oldu yavv ... :(Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı