Biz yarin Shiga ile bulusuyoruz. Denizli toplantisi. Hepsi hepsi iki kisiyiz zaten :lol: Hem de ikimiz de acemiyiz.
Yahu burasi da depodaki cizikler basligiydi, simdi aidikurt bu mesaji silse niye sildin diyemem, hakki var.
Yazdırılabilir Görünüm
Biz yarin Shiga ile bulusuyoruz. Denizli toplantisi. Hepsi hepsi iki kisiyiz zaten :lol: Hem de ikimiz de acemiyiz.
Yahu burasi da depodaki cizikler basligiydi, simdi aidikurt bu mesaji silse niye sildin diyemem, hakki var.
arkadaşlar bu soruyu acemiliğime verin motorun rodajdan sonra yapılan bakım ücretli mi olur ücretsiz mi?
arkadaşlar merhaba, birkaç gündür yazamıyordum, 3 haftalığına kıbrısta olacağım. burada pek giremiyorum, ama aklım orada. inşallah bir gün buraya da yoplu bir gezi düzenleriz. kıbrısa gezi düzenlemek süper olabilir ne dersiniz??
resimleri gorunce ben de kotu hissettim, kesinlikle daha dikkatli olmalıyız, hele türkiye gibi iki teker düşmanı bi ülkede 2 misli daha dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum.
herkese kazasız sürüşler ve herkes kıbrıstan sevgiler :)
Rodajdan sonra ilk yağ değişimi oluyor. Bir de genel bir gözden geçirme, zincir vb. Yaz döneminde 40 YTL civarındaydı, şimdi de değişeceğini pek sanmıyorum ilk bakım ücretinin (yağ değişimi dahil)Alıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
Aynen carvalho'nun dediği gibi.
Yağ 25 YTL
Cam 80 YTL
İşçilik 10 YTL
Cam olmasa işçilik de düşecek. Hadi düşmesin, toplam 35 YTL. Genel kontrol, vida kontrolü, zincir, radyatör suyu vb.
ARkadaşım normalde bizim motorların bakımlarında 35 ytl vermemiz lazım tabı ayrıyaten subap aarı senkron ayarı falanda yaptırmak ıstersen ayrı para vermen lazım 35 ytl içinde bizim motorların garanti kitapçığında 500 bakımı 1500 bakımı falan fılan varmı ya onlarda ne yazıyorsa sadece onları yaparlar onun dısındakıler ek ucret bilgine.
baba rahat olun yav burda bizbizeyiz burda istediğiniz gibi serbestce davranabılırısnız ıster geyık yapın ıster teknık konusun sonucta burası hem paylasım hem kaynasım sitesi :lol: .Alıntı:
innocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada buluşmussunuz resımleri gordum valla cok hosuma gıttı dostluk süper allah ağızımızın tadını hiç bozmasın arkadaslar
Benim 2500 bakimi geldi. Ne kadar verdiniz arkadaslar?
Benim 2500 bakimi geldi. Ne kadar verdiniz arkadaslar?
zinciri bollaşan varmı içinizde .. ben 2 bakla aldırdım gere gere sona dayanmıştı...rus zinciri takacaktık o da kısa geldi 2 takım almak gerekti ek yapmak için şu an idarelik olarak eski zincirimi kısaltıp kullanıyorum..motorum 7000 oldu..