Hepinizin iyi dilek ve temennilerine teşekkür ederim, motor şu an yolda EMRE LTD yol yardımını gönderdi aldırdı motoru bakalım ne çıkacak ama ben fazla birşey çıkacağını sanmıyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Hepinizin iyi dilek ve temennilerine teşekkür ederim, motor şu an yolda EMRE LTD yol yardımını gönderdi aldırdı motoru bakalım ne çıkacak ama ben fazla birşey çıkacağını sanmıyorum.
Agresus duygularından dolayı önce seni bir tebrik etmek isterim :+1: , bu organizasyonu planlayıp ortalığı ayağa kaldırıp benim uzaktan yapmak isteyip yapamadığımı yaptıgından dolayı ayrıca :+1:
bu kadar güzel bir geçirmişsiniz sanki bende sizlerle berabermişim gibi hissettim resimlere bakarken hatta ula beni hiç çekmemişler gibi bir hisse bile kapıldım :) ama inci nin 100 lük de maaşallah allah nazardan esirgesin
Müslüm baba bu anlatığın olayında yine büyüksün bu arızadan dolayı motoru emanet ederek yolunuza başka araçlarla devam etmek ; bana kalsa ( hatta benim gibi kaç kişi vardır) motorun suyunu cıkarana kadar devam ederdim herhalde hatta 3. vitesi kullanmadan yani 2 - 4 le yola devam eder nerede tırak orada bırak hesabı yapardık ama yapılması gerekeni senden bir kez daha ders niteliğinde öğrenmiş bulunmaktayım. tişkler. :cheesy:
gökhan üstadın motoru pek de öyle kurye motoru gibi gözükmüyor arkadan bakınca cok güzel duruyor :+1:
Agresus Volkan Büyüksünnnn muhteşem bir hafta sonu geçirmişsiniz
tanrıdan bütün günleriniz böyle mutlu geçmesini , müslüm baba'yada böyle bir arıza yaşamaması dilerim
Müslüm abi geçmiş olsun , :(
volkan resimler çok güzel teşekkürler :alkis:
köpekler olmasa sahiden çok güzeldi bu yorgunluğa rağmen insan daha pazartesinden hafta sonunu iple çekiyor,gelen herkese çok çok teşekkürler ,gelmeyenlere etmiyorum çünkü işşteeeeeeeeeeee :evil: :evil: :evil:
bu arada günün en özel anı YUNUS BALIKLARINI KAÇIRDINIZ ÜZGÜNÜM :evil:
evettttttt napıyoruz hafta sonu :?
inci kalbimi kırdın şimdi
bende bu hafta sonu Mersin'de gezi tertipliyecem Kızkalesine mesela veya cennet ceheneme veya narlıkuyu'ya
tekbaşıma ben gidecem ve gelmeyenlere teşekür etmeyecem
özellikle sana inci :lol:
hocam bensiz iyi geziyorsunuz valla :?
bende o gün nöbetçiydim.
aldım haberlerinizi.. :evil:
kalbinizi kırmak değil maksadım tabii ,heveslenin de bir hafta sonu gelin istiyorum ,aramızda olun bu güzellikleri birlikte yaşayalım ve paylaşalım istiyorum eğer anlaşılamadıysa bu latifem herkesten özür dilerim :(Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
müslüm abi cok gecmiş olsun ..Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
umarım motorda yoktur onemli bişey ...
Hafta içine göre daha az uyumuş ama daha dinç uyanmıştım. Çünkü motora binecektim... ve bunu işe gitmek için falan değil, basbaya sürmek için yapacaktım.
Kaskımı, maskemi, dizliklerimi, montumu toplayıp ve tabii ki şanlı bayrağımı da kucaklayıp indim motorun yanına. O kadar iyi hissediyordum ki; motorun, parkettiğim yerden çıkışını tamamen engelleyen dört tekeri görünce bile sinirlenmedim. Allah'tan adam telefonunu bırakmış ön camın oraya. Aradım. Uykulu bir sesi vardı adamın. Bense aksine o kadar kibar ve enerji doluydum ki anlatamam. Saçma sapan yere park eden adamla ücretsiz danışma hatlarındaki özel eğitimli bayanlar gibi konuşuyordum. Şaşırdı... her neyse.
Saati biraz geçirdiğim içim agresus'a bir mesaj atıp vurdum yola. Allah'ım... ne kadar güzel bir hava. Ve yollarda bir pazar sabahı sakinliği... ne sıkıştıran, ne korna çalan. Tahmini 10-12 kilometrelik bir terapi. Tyler Durden havasında iki kelimelik bir cümle çıkıyor ağzından… “ben aydınlandım”
…ve Eyüp. Meydana vardım. Başkası olsa belki Regal’leri görebilmek için sağa sola bakınırdı ama ben artık kokularını alıp yerlerini kestirebildiğim için elimle koymuş gibi buldum büyük simitçinin küçük bahçeciğindeki Regalciler’i. omzundaki yıldızları evinde bırakmış ama gözlerindeki hala yerinde bir komutan ve eşi, çok sevdiğim sessizliği, neşesiyle, sürükleyici muhabbetiyle özletmeyen agresus, başlarda sessiz kalıp son düzlükte sprinte kalkan, envai çeşit motordan bahsedip bizi doyuran Ahmet ve kabına sığmaz, şirin görüntülü Regal’iyle bir anlığına biri beni izliyor havasındaki bir ortaokul çocuğu gibi hissettiren değerli hocam… beraber kahvaltı yapmak çok keyifli oldu.
İstanbul’un herhangi bir yerinden Eyüp’e kadar gelip de taa dünyanın bir ucundan gelen Eyüb El-Ensari’yi görmeden, o mübareğe bir fatiha okumadan gitmek olur mu hiç? Oldurmadık da. Sonra Edirnekapı’ya niyetlenip Piyer Loti’ye aktık grupça. Bayrağımla bir şehidi gölgelendiremedim ya, bir ona yanarım o gün için. Ama Piyer Loti’de de her şey çok güzeldi. İlk otururken ve sonra kalkarken saate bakmasaydım kimse inandıramazdı orada iki buçuk saat oturduğumuza. Mart’ın motorculara armağanı bir hava, her gün daha da temizlenen, güzelleşen Haliç ve çay. Sonra gruba eklenenler… büyüyoruz.
Son bir çay daha içip Sarıyer’e doğru yollandık. Disiplinli grup sürüşümüz sayesinde yüreğimiz ağzımıza varmadan Maslak BP’ye kadar gittik. Orada buluştuğumuz ulusal artçı Alper’i ilk kez kendi motoruyla gördüğüm için tanıyamadım :) …ve günün bonusu, güzel insan Gülşah kişisi de scooter’yla katıldı aramıza. Yolda kelimenin tam anlamıyla ‘akıyordu’… akıyorduk. Açlıktan gözümün kararmaya, önümdeki motorların marka modelini, hatta kaç olduklarını kestirememeye başlarken tekne manzaralı teknemize vardık. Yemekler o kadar gecikti ki, neden bilmem balıkları siparişe göre tutuyorlardı herhalde diye düşünmeye başladım. Belki de ‘satamayacağımız balığı niye öldürelim ki’ türünden bir yaklaşımdır. Mezgit, uskumru, midye, hamsi ve patlamış bir lastik. “Hönk!” desek de, tadımızı kaçırmadık dünya derdi için :) Bir şekilde hallettik. Dönüş yolunda bir benzinlikte durduğumuzda allahaısmarladık dedim herkese… ama tokalaşmadım da kimseyle. Çay içmek için bir yerlere giden gruptan ayrılmayacakmışım gibi çıkayım istedim benzinlikten.
Ve eve vardım. Sürmüştüm, yorulmuştum… ama çok iyi dinlenmiştim.
Gelen, gelemeyen, uzaklarda olup ‘ne kadar güzel gezmişsiniz’ diyerek yanımızda hissettiren herkese teşekkürler. Motosiklet motorcularla daha bir güzelleşiyor. Sizinle sürmek de, sohbet etmek de çok keyifli.
(Hocam’a 100 cc’lik o güzel oyuncağıyla oynamama izin verdiği için bir kez daha teşekkür ediyorum)
Çok şiirsel bi yazı olmuş ya. Dostum, klavyene sağlık.
OYUNCAK ????? :x :x :x :mrgreen: :mrgreen: :roll:
yüreğine sağlık döktürmüşsün ,ancak bu kadar güzel anlatılırdı :alkis: