vay dostlar bizim mekana geliyor vay be, cumartesi bir işim var olmazsa eger sizlere takılırım,
yeaks,
Bu arada ehliyet direksiyon sınavına ben sabah 9:00 gibi girip 10:00 gibi cıkmıstım, bilgine
Yazdırılabilir Görünüm
vay dostlar bizim mekana geliyor vay be, cumartesi bir işim var olmazsa eger sizlere takılırım,
yeaks,
Bu arada ehliyet direksiyon sınavına ben sabah 9:00 gibi girip 10:00 gibi cıkmıstım, bilgine
inş benimkide o saatte olur abi çünkü ayağıma kadar geliyo millet ben gitmezsem ayıp olucak
Aslında Pazar günü yapmak da benim işime gelir ama duyuruyu Cumartesi yaptık bi kere :(
yooooooook pazar hiç olmaz :!: cumartesi iyi tamam 8) inş direksiyon sınavı sabah olurda gelirim bende
değiştirmiyoruz zaten günü... cumartesi pidecideyiz...
HAAHAHAHAHA hiç unuturmuyum Zabitim en emin yere koyacağım senin payını gobeemeee :P :P :PAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
yaaaw bu arada ne çok amele varımış aramızda, cumartesi günü çalışılırmı kardeşim???
pazar günü çalışsanıza raat raat hehehehe [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif][smilie=redcolorz3_pdt_12.gif][smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
arkadaşlar cumartesi saat kaçta buluşucaz?????????? Eğer Kozyatağı Carrefour'da buluşursak ben biliyorum yerini birlikte gideriz. Beni 2 sayın listede eşimle gelicem oda bayılıyor Liderin pidesine.
iyide bu lider pidenin hergün önünden geçiyorum eve giderken orda zor yer bulucaz gibi hiç boş masa görmedim ben şu ana kadar
rezervasyon yaptıralım o zaman
hem bi adam göndersinler bizi carrefourdan alsınlar :P :P :P
abi ben aliyim sizi nerden isterseniz ?