ben şu anda arka duble çantaya kaskımı koyabiliyorum .. çok da rahat oldu... :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
ben şu anda arka duble çantaya kaskımı koyabiliyorum .. çok da rahat oldu... :cheesy:
bacakları kısalttınmı okan veya delikleri aşağı aldınmı
komtanım şööllle yaptık:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
arka çubuklar için başka bi yere delik deldik... hani 2 vida üsüste duruyo yaa.. alt bağlantıda ...onun bi tanesini senin gönderdiğin çubuklara göre genişlettik ve çuk oturdu yerine ...bi arada 2 tane amörsör çubuğu alıp ...bi başka yerden destek yapacas... tahminim veya şölle söölim aklıma yatan yer... en alttaki sinyal kolları...oradan dik olarak yukarı çubuklara destek yapacass..o zaman çok daha sağlam olacak...yine söölim de komtanım ... elinize saglık valla çok şahane bi görüntü oldu.. yarın atarım siteye bakarsınız .. not verirsiniz.... :) arka çanta gözlerine veya arka sinyal demirlerinin oldugu yere 2 adet stop lambası takacass...o zaman güzellik yarışması yolu açılyo bize... :)
Valla ben annamam :hayir: amme hizmeti yapıyos burda, işçiyim haklıyım söke söke alırım :D
arkadaşlar artık çağ atladık ya ne bekçisi güvenlik görevlisi veya güvenlik görevlileri diyeceksiniz
O zaman ben güvenlik göreflisi zaptiye oluyom, çift sıfat tek iş ne güsel valla ;)
Okan baba demek sende afili bi capon motoru olsa yada harley, hem dünyayı hem bizi unutursun valla, maşşallah diyorum en aktif regalci ....
okanbugün ist.da yağmur yağdı bizim orda bide seller aktı bizde oturduk hani derler fakir canı sıkılınca malıyla oynar diye bende aynen öyle yatım
motora bir devir göstergesi , şarj göstergesi , yeni bir km.saat tertibatı (oturunca göbekten göremediğim için tabii bizimki class ya) , aynı zamanda ısı muşirini elle devreden çıkarıp fanı devreye sokacak anahtar , 4 lü flaşör sistemi, arka sisi barla biraz daha oynayıp alttan destek ferdim, artcı koltuğunu çıkardım alt kısma yeni bir şase yapıp üstüne geniş bir oturma yeri , ön camı çıkarıp camcıdan 1 m2 kalın ve sert mika cam alıp özel ısıtıcı makinasıyla eyip yeni ön cam yaptım, sislere aküden direk devre çekip anahtarla çalışır duruma getirdim ya çok çalıştık cok
Baba naaptın sen 1 gün içinde, regal servisi alsana abi sen, başka yere gidene kadar sana geliriz, hiç olmazsa bildiğimiz insansın helal olsun valla...
Yaw delirdinis mi sizzz...??? ... buna hem makineyi emanet edip hem de maaş mı vercenissss... sosyal hak, mesai falan derken motor parasına gelcek aylığı... sona bi de sizi insan hakları mahkemesine "düzensiz çalışma şartları " falan gibi bi şiden şikayet edip her şeyinizide alcak... ben motoru satılığa çıkarıyom... kamyoncu olcam.. tırcı olcam... yok yok pilot olcam... kaçam bu adam motor iişini bırakana kadar.... :scared: