cok güzel bir gun ve geziydi, katılan herkes eminim pisman olmamıstır, yalnız yol kotoydu ama eglence harikaydı resimler video lar harika:)
Yazdırılabilir Görünüm
cok güzel bir gun ve geziydi, katılan herkes eminim pisman olmamıstır, yalnız yol kotoydu ama eglence harikaydı resimler video lar harika:)
ne levrekmiydi o ben mezgit diye yedim walla
gerçi bana farketmez yaa :P :P :P
la Karadenizi bilmezmiş gibi yüklenme kardeşine şimdi topraam :? 1 geceliine gelmişim, gece bizimkilerle olmasaydım fururlardı çakaralmazla beni :twisted: :twisted:
o fasıl benim sana borcum olsun topraam, Bull'un dediği format, zebaha kadar fasıl sahilde.. 8) mekan bizim
hele bi udi arkadaş vardıki hayabusa kullanıyomuş.........Motorları görünce ayrı bi ilgi gösterdiler
arkadaşlar gezi gerçekten mükemmeldi katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim süper eğlendik valla. gelemeyen arkadaşlar gerçekten çok şey kaçırdı. bendeki resimleri engeç yarın atarım ufak bi sorun çıktı resimler benim laptopta kaldı.
gerçi resimlere modlarım müsade edicekmi yada sansürliyeceklermi bilemem. :cheesy: :cheesy:
Maşallah, güzel gezi olmuş, gidiş dönüş güzergah, deniz kenarı, cafeler vs. Kubilay sakal da yakışmış, Bülent de ayaklandığına göre iyileşmiş demekki. Resimlerden de olsa sizleri görmek, beraber olduğumuz günleri hatırlamamıza sebep oluyor, iyi de oluyor. Neşeniz geziniz eğlenceniz bol olsun, kazasız sağlıklı günler diliyorum, selamlar.
Önce bi otobüs ayarlamak lazım :D ondan sonra dökecen milleti oraya haydin yiyin gayrı diyecen, valla benim adım deli zabitse o mekanın arası çok açılmaz yakın zamanda tez gidilir gene hemen :P
herralda bulmuşuz tam kafamıza göre kaymak gibi mekanı
en yakın zamanda gideriz elbet
herşey bir arada ne güzel: yol, yeme, içme, eğlenme, muhabbetleme, zabahlama
daha ne olsun bre more???
yazının sonunu okuyunca hemen anlaşılıyor. birisi bu akşam elveda rumeliyimi izlemiş ne? :) :) :)Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Doğru dersin be kızanım, insan aykırı gider böyle muabbete. Haydi kebappp sabaa kaa maabbet :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı