Senin gözlüklerin yeter ya, bilet bol, atla metroya git fuara bırakmayız seni kapıda...:p
Yazdırılabilir Görünüm
evet arkadaslar....
bır fuarı daha gerıde bıraktık...
dolmabahcede bulustuk.
ronopark ta kaynastık...
fuarda gezdık...
ınsanların ımrenen bakıslarını gorduk...araclarının camlarından dısarı sarkan,elınde kamera,ceptelefonu ıle kayıt yapan ınsanları gorduk...
toplu hareket etmemız netıcesınde otoparta ve ronoparka ılgı alaka odagı olduk( gercı ronoparkta garsonlar ayvalık tostlarını sanırım gercekten ayvalıkta hazırladı.azcık gecıktı de )
toplu hatıra fotoları cektık,cektırdık.( onlarıda hemen yukleynde gozumuz gonlumuz acılsın...
ızmırden ,ankaradan ve ıstanbulun dısındakı dıger ıllerden arkadaslarımız,kardeslerımız agabeylerımız geldı...hepsıne sonsuz saygı sevgı...
ve son olarak yollarda gaz actık ( bı ara gaza geldık.sorumlusu bull):p
hepınıze sonsuk hörmetler...
dostlugumuz daıma bakı kalsın...
bu organızasyonda emegı gecen,katılan ve gelmek ısteyıpte gelemeyen ama manevıyatta bızlerı yanlız bırakmayan tum dostlara tesekkurler....
Arkadaşlar muhteşem bir gün oldu gene her zamanki gibi fuarda raptorriders show vardı .Gelen herkeze sonsuz teşekkürler.Tam bir gövde gösterisi oldu.Bir kaç kişi raptorriders bilmiyordu artık onlarda öğrendi şaka maka bilmiyen kalmadı. AAaaaaaa bak RaptorRiders bunlarmış diye saşkın şaşkın bakışlar vardı.
evet evet çok güzel bir gün oldu ve yine dediğim gibi oldu fuara girene kadar herşey 5.... 5 ti ama fuara girince herkes birbirini kaybetti yaw ben hala anlamadım 3 tane salonda nasıl hepimiz birbirimizi kaybettik nasıl oluyor valla hala anlamış değilim bakalım eneyeki fuarda anlarız belki
Yaaaaaaa:(,
Bilseydim Pazar günü gelirdim, Cts pek hareketli değildi.
Hem sizlerle tanışmış olurduk...
valla süperbir gün ve organizasyondu, emeği geçen herkeze çok teşekkürler.
gerçekten raptorriders farkı bambaşkaydı herkezin ilgi odağı olduk. unutulmicak bir anı oldu...