admin ve modlardan bir isteğim var nasıl geleneksel gezi yapıyorsak bu ağaç dikme gününüde gelenekselleştirelim ve her yılın aynı ayının aynı haftasonu yapalım.Bu konuda ankette yapılabilir.
Yazdırılabilir Görünüm
admin ve modlardan bir isteğim var nasıl geleneksel gezi yapıyorsak bu ağaç dikme gününüde gelenekselleştirelim ve her yılın aynı ayının aynı haftasonu yapalım.Bu konuda ankette yapılabilir.
Yapalım ama 12 kişilik katılım bana bu heyecanı vermiyor Zafer kardeşim...
Gerçekten üzülüyorum, 2 senedir 12 kişiyi aşamadık mı diye. Üstelik sezonu açarken...
O ayrı bir handikap tabiki umuyorumki arkadaşlarımız bunu bir angarya olarak görmüyorlardır.Burada amaç hem beraber olmak ve dahada kaynaşmak,beraber yol yapmak hemde geleceğimiz için cılızda olsa bir adım atmak,Çölleşmiş bir ülkede yaşamak istemediğimizi duyarsız bir topluluk olmadığımı olmadığımızı göstermek için yapılacak bir etkinlik olduğu için ilk günden beri yapılması için sabırsızlanıyorum. Bunu bukadar istememin sebebi ailem olarak gördüğüm sizlerle zaman geçirmek sizlerle yol yapmak bir şeyleri paylaşmak vede dünyanın nefes alabilmesi için küçükte olsa kendi adıma bir adım atmış olmanın hazzını yaşamak.
ARKADAŞLAR UNUTMAYALIMKİ DÜNYA BİZİM ANNEMİZ BU GÜNE KADAR ONUN İÇİN NEREDEYSE HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK VE ONU SONUNA KADAR SÖMÜRDÜK AMA ARTIK ANNEMİZ BİZDEN YARDIM BEKLİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selcuk bu kadar kasmamalısın...
daha hafta sonuna cok var...
emınım katılım artacaktır...
ben cumayı beklıyorum.eger ıslerım rast gıderse ben kendımı lısteye eklıycem.
senınde kendını bukadar yıpratmana gerek yok.
bekle gor,hafta sonu motorcu sayısı ıstedıgın rakamlara ulasılacak...8)
selcuk kardesım hemen karamsarlıga kapılma :) ne tezcanlısın daha 6 gun var hep boyle oluyor hatırlasana gecen senede bulusmslara 5-6 kısı ısım yazdırıyordu bır bakıyon 30 kısı gelıyordu bence katılı gayet saglam olucak uzme tatlı canını :)
arkadaşlar biliyorum belki saçma gelecek ama bende sizlerin dikeceği fidanların arasında
ben eşim ve 2 kızım adına 4 fidan sahibi olmak istiyorum. tamam ücretsiz olduğunuda gördüm
- ama yolum düşerde terkos'tan geçerken , mevzusu olurda terkostan bahsederken sizlerin sayesinde çocuklarıma işte burada 4 fidan ekilmişti bizler adına diyebilmek
- RAPTORRIDERsların etkinliğinde bizi de unutmamanız uğruna
- yanınızda olmasam bile yanınızda olduğumu hissedebilmem uğruna sizlerden rica ediyorum..
çokmu edebi oldu yaaa.
yoksa daha dün 3 narenciye ağacı ektim ben bahçeme haftaya 3-5 tane daha ekerim bir yerlere
Haberlerinizi bekliyorum.
Selcuk estafurullah sadece rica ediyorum, ama sen bilirsin :+1: :smile:
görevini takip edecem o zaman . ona göre ...
sayende 4 fidan da Terkos'ta olacak. Teşekürler Carvalho..
adminim Alper im daha 6gün var diyorsun ama katılım düşük bu gerçek.olayı 6 günle sınırlama ,istek meselesi bu.bak daha 70gün var ayvalık buluşması için insanlar isimlerini yazdırmak için yarışıyor.şu gerçeği ya kabul edelim biz motorcular çevreci mevreci değiliz :( (kasım dan bu yana başta sineksavar gencer ve benim israrlı tutumum olmasaydı bu organizasyon için kimse heyecanlı değildi.heyecanı olan arkadaşlarımında sesleri yeterince çıkmıyordu.) yada benim bilmediğim başka gerçekler var
Güncel
1-RızaHoşgör+2
2. Carvalho
3- crazyhorse
4-Gençer
5-Aidikurt
6-Bull
7-Yeniköylü_UA
8-müslüm baba
9-inci
10- KAanka +eşi
11- tatar
12- doğan
13-gitarist murat
bütün sayfaları baştan sona tekrar inceledim sanırım gitarist murat kardeşimizi atlamışız bende ekledim..
ayrıca bir motorcu arkadaş var işyerinde oda gelmek istiyor. biliyorum bir sakınca görmeyeceksiniz ama yinede sorayım dedim.