inci öğretmenin yoğun ısrarlarımız sonucunda funclub üyesi oluyorrr yupppiiiiiii
sonunda öğretmenim :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
inci öğretmenin yoğun ısrarlarımız sonucunda funclub üyesi oluyorrr yupppiiiiiii
sonunda öğretmenim :cheesy:
baba ben daha önce de istemiştim ama nasıl olduğunu bilemiyordum ,bu bilgisayar işlerinde pek iyi değilim , hatta hiç iyi değilim :oops:
regali olmayanların durumu ne olcak acaba katılamayacakmıyız fanclube ???
adminim aidikurttum ellerine sağlık güzel ve yakışıklı olmuş :alkis: :cheesy:Alıntı:
alper şu funclub başvurusunu bizim ana sayfada göze çarpan bir yerde yapsakta millet her forma girdiğinde görebilsin
hatta büyük punto ve kırmızı renkte FUN CLUN ÜYELİK BASVURU FORMU diye gözüne gözüe belirtsek nasıl olur
eeeee Kino baba sen istersinde ben dururmuyum hemen yaptım artık görmemeleri imkansız :) :)
Fan Club a üye olunca ne olacağını bilmiyorum. Nedir bu fan club, amacı nedir, mevcut siteden ayrı birşey mi. Şahsen hiçbir bilgim yok. Konunun başlığına biraz aydınlatıcı bilgi yazmış olsaydınız nereye neden üye olmak istediğimi anlayacaktım. Bilgilenmek için bir link varmı.
adminim ben göndermiştim formu okuyabildin mi acaba ?
yani üye olabildim mi?
gönderdim de.. Hakketten n'olcak üye oluncu. Bu derin devlet gibi bişi mi olacak. Regal Rapotor.net içinde regal raptor fan club.net filan. Faydası ne. Ha diyeceksin ki bilmiyodun niye gönderdin. Cevabım: İşte Eyle..
UnicornKnight (onur Aksu)
Army (Sertaç Tülek)
kardeşlerimizde telefonla aranıp fanclub kayıtları yapılmıştır.
Fanclub bir nevi regal kullanıclarınAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ad:Soyad:Meslek:Doğum Tarihi:Nick:Cep Telefonu:Ev Telefonu:İş Telefonu:Oturduğun Şehir:İlçe:Semt:Plakanız:Regal Raptor Modeliniz:Kan GrubunuzRegalinizi Kaç Senesinde Aldınız?Toplam motosiklet Deneyiminiz.Daha Önceki motorlarınız gibi bilgilerin topluca kayıt altına alındıgı bir yerdir.Ve üye olanlar sadece bu bilgilere ayrı bir şifreyle ulaşabilir bunun yapılma nedenide hangi semte hangi sehirde kimler var birine ulaşmak için telefon bilgileri var kan grupları var acil durumlarda arkadaşlarımızın kan grublarını bilirsek en hızlı şekilde yardım edebiliriz vb...........
yarın öbür gün bazı gezilerde kopa olmasın diye telefonla arayıp soruyorum arkadaşları yani bu bilgileri paylaşmak amaçlı okey?