son 3 saat hadi bakalım.biraz gürültü yapalım
Yazdırılabilir Görünüm
son 3 saat hadi bakalım.biraz gürültü yapalım
arkadaşlar katılımda ki +1 ler eşlerinizmi ya da bayan arkadaşlarınız mı öğrenebilirmiyim
bülent abi sen nerden gelicen nerden geçicen canım sıkılıyo erkenden sana takılıyım msn den de cvp vermion telefonuda açmıyon :?
Ben bülo ve delibeygirle sirkeciden harem ordan sahil boyu efil efil akmaca yapıcam :p
Dün akşam haftalık bulusmamıza 18 motor 2 araba ve toplamda 24 kişi katılmıştır.
Katılanlarların listesi
1- aidikurt (+1)
2-kaanka (+1)
3-BULL
4-kawancha
5-vatansever
6-mojo01 (+1) rakursi08
7-foreman (+1)
8-ekselans
9-yenikoylu_ua (+1)
10-carvalho
11-Tayfun
12-Honey
13-polo
14-çakır (+1)
15-ali usta
16-emrahkücükgirgin
17-Doğan
18-Kisstanbul
19-Doğan
20-h_zafery
Katılım gösteren herkese çok teşşekür ederim.Çok keyifli ve güzel bir bulusma oldu.
İlk defa haftalık bulusmamıza katılan
ekselans mojo(+1) kawancha vatansever(+1) foreman (+1) çakır (+1) ayrıca teşeküürlerimi sunarım.Umarım sizin bu katılımınız yeni olan ve bulusmalara katılmaya çekinen arkadaşlara cesaret olur ve onlarlada yüzyüze tanışma fırsatımız olmuş olur.
Aranızda bulunmak gerçekten hoştu.Nasıl karşılanacağımı bilemediğimden çekinmedim desem yalan olur. Sizlerle tanışmak benim gelecekteki motor ile olan bağlarımı hem hızlandıracak hemde bilinçli bir sürücü olmamamı sağlayacak.Eşimin motora olan düşünceleri de sayenizde olumlu olacağını temenni ediyorum.Birdahaki buluşmada aranızda olmaktan mutluluk duyarım teşekkürler.
Yazmayı unuttum eşim ve ben dün akşam ki buluşmaya KELEBEK olarak dahil olduk
Akşama dair çekilmiş resim yok mu?