Canım adminim sizleri hiç bir zaman satmam bu satış olayı değil selçuğun ilk planladığı tarihde sorun yoktu yeni tarih çakıştığı için böyle oldu ilk tarih 21 aralık olsaydı adımı hiç yazdırmazdım :)
hepinizi çok seviyorum satmak isteseydim motorumu değiştirdikten sonrada burda olmazdım :)
Vay vay vay birde imalı tehtit heeeeee:x:x:x
02.December.2008
HONEY
Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
Zengin adamın hali başka kardeşim 3 gün özel ders, 300YTL. para oooohhhhh para var, turşu var, huzur var.....:x:p
Gelmezsin tabi garibanlarla eğitime....:x:x:x
Allaha şükür var birşeyler :)
sanada iş teklif ettim kabul etmedin ki kardeşim yok üzerim sirke kokar , yok ben muşamba kıyafet giymem, turşuları keserken elim kesilir diye konuşup durdun
sen git bankada takım elbisenle otur aybaşını bekle :)
02.December.2008
kaanka
Alıntı:
HONEY Nickli Üyeden Alıntı
Allaha şükür var birşeyler :)
sanada iş teklif ettim kabul etmedin ki kardeşim yok üzerim sirke kokar , yok ben muşamba kıyafet giymem, turşuları keserken elim kesilir diye konuşup durdun
sen git bankada takım elbisenle otur aybaşını bekle :)
Sorma kardeşim yavaş yavaş düşünmüyo değilim senin turşuculuk işini yawwww ekonomik kriz bir senin sektörü vurmuyor....:p:p:p
02.December.2008
aidikurt
Alıntı:
Canım adminim sizleri hiç bir zaman satmam bu satış olayı değil selçuğun ilk planladığı tarihde sorun yoktu yeni tarih çakıştığı için böyle oldu ilk tarih 21 aralık olsaydı adımı hiç yazdırmazdım :)
hepinizi çok seviyorum satmak isteseydim motorumu değiştirdikten sonrada burda olmazdım :)
aşkım benim o zaman problem yok ben laf sokayım dedım :)
02.December.2008
carvalho
Alıntı:
biz de seni çok seviyoruz Bülentim honeyim
Ama yukarıdaki cümleyi anlamadığımı itiraf etmeliyim. Bizi satmak isteseydin niye motorunu değiştirmeyi beklerdin ki???
02.December.2008
kaanka
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
biz de seni çok seviyoruz Bülentim honeyim
Ama yukarıdaki cümleyi anlamadığımı itiraf etmeliyim. Bizi satmak isteseydin niye motorunu değiştirmeyi beklerdin ki???