Biz de bi uğrayalım bakalım neleri varmış
Güzel olur be abi. Zaten kış yüzünden az görüşebiliyoruz :(
Yazdırılabilir Görünüm
[quote=Uzay;86539]Biz de bi uğrayalım bakalım neleri varmış
beklerim buraya yazmamda sakınca varmı bilmiyorum o sebeten hudson derinin arka tarafında siyah bir pejo minübüs görürseniz oralardayım
Alıntı:
carvalho´isimli üyeden Alıntı http://www.raptorriders.net/forums/t...s/viewpost.gif
Benim net değil, eğer gelebilirsem sabah 9'da BJK sahile gelirim ben de.
Kardeşim bırakın bu net ti net değildi işlerini kimse gelmeyecekse bizde pazarımızı heba etmeyelim fuar meraklısı değiliz dostlarla beraber olmak için gelicez :evil:
Kubican, 12:45'te turnuva maçım var.11'30'da orada olmam lazım. Eğer herkes BJK sahile gelirse ben de gelirim dedim, başka birşey demedim.
Fuara gelemiyorum bu durumda. Dostlarla beraber olmak için geliyorum sahile, başka birşey değil yani. Kızmaya gerek yok.
Cumartesine yapılsaydı fuar organizasyonu fuar meraklısı olmadığım halde ben de gelirdim ama pazar dediniz.
Ben anlamam kardeşim maç filan A2 Y14 P1
Zaten iki aydır cumartesi diyipte son gün pazar diyen zihniyeti bi yakalarsam
a2y14p1 şifresi aramızda kalacaktı hani?
harfler herşeyi söylüyo "ayıp":evil:
bu hafta şifre değişir...
Vallaha ben öylesine Pazar yazayım dedim, kabul ettiniz. Sallama çekeyim dedim Alper onayladı 8) Ne adminden ses çıkıyor, ne moderatörlerden. O zaman doğal olarak ATMİN devreye giriyor.
Vallahi ben de hiç Pazar günü sabahın köründe yataktan çıkmak istemiyorum ama BJK taki muhabbet çok tatlı oluyor
Adı üstünde şifre kimse çözemez
ii en azından pazar günü bulusuyoruss o zaman beşiktaştaa!! :D :)
bende varım uzayy sabah kavaltıyı çay simit yaparıkk!! 8)
çaylar bull dan simitler bendenn!!
Arkdadaslar eger cumartesı dersenız cumartesıde gıdebılırız sorun degıl
cumartesı okeymı?