http://www.regalraptor.net/forums/pi...2&pictureid=69
Yazdırılabilir Görünüm
evet harika resimlerde geldi anlaşıldıgı üzere çok güzel toplantı gezi olmuş maşallah nazar
pazar gunu yaptıgımız gezi gercekten çok güzeldi ,ben çok fazla haz aldım öncelikle bunu söylemek istiyorum ,bu yuzden tum gelen arkadslara cok tesekkur ederim....
ilk defa toplu geziye katıldım ve yolda giderken insanların motorlara hayranlıkla bakması ,ilgileriini çekmemiz superdi :) hatta arabanın biri grubun önüne gecip camdan cıkıp resmimizi çekti ,bunlar hemen bi gezi duzenleyelim de tekrar yol yapalım dedirttirıyo insana :)
abiler selam ben ankara kızılcahamamdayım mondial 250 mct yi sattım raptor 250 almayı düşünüyorum mct ile arasında ne gibi farklar var birde 3000 tl uygun fiyatmı aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba Mustafa aramıza hoş geldin nazar
RR seçmekle doğru yapmışsın
RR çin makinalar içinde en iyi makınadır su ve fan soğutmalı oldugundan şehir içi ve dışı şişme yapmaz yolda bırakmaz keyifle kullanırsın parça sıkıntısı yok ama ankara için yetkili servis var ama kaliteli servis sorun 3000 tl bütçe biraz düşük ama yakın rakamlara orta halli bir makina bulma şansı olur ilanları sıkı takip etmen lazım hayırlısı olsun işllah gönlüne göre bir makina bulursun 8)
Ankaralı arkadaşlar selam, İstanbuldan Ankaraya geldim, acil olarak motorumu gösterebileceğim bir usta arıyorum, bana öneride bulunursanız sevinirim.
Çok farklı konuyla bu konuya yazdığım için üzgünüm, burdan erişmem daha kolay olur düşüncesiyle yazdım. İnternetim olmayabilir bilgilendirme mesajlarınızı 05549261634'e SMS gönderirseniz sevinirim.
Regal Raptor DD250E9
Lastik değiştireceğim, bakım yaptıracağım.