Arkadaşlar bakın yaz dediğin göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor geziler ve buluşmalara katılmanızı öneririm hazır şansımız varken bu tür organizasyonları değerlendirin sonra çokkkkkkkkkkkkkkk üzülürsünüz.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar bakın yaz dediğin göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor geziler ve buluşmalara katılmanızı öneririm hazır şansımız varken bu tür organizasyonları değerlendirin sonra çokkkkkkkkkkkkkkk üzülürsünüz.
Kalan sağlar bizimdir kardeşim...
Hazır turnuvadan da elenmişiz, hafta sonlarım boşa çıktı yani...
Ah'ın mı tuttu nedir :)
Alper sen listeye İstanbul dan 1+1 daha yaz ama ismine .............. (nokta nokta) olsun. Orada görürsünüz. Tabii tanıyorsunuz.
Kaldera arkadaşım gelendiğin için üzgünüm ama önce iş tabii ki.
İlker bende Alper in cep tel var, bakalım duruma göre haberleşiriz, olası bir yerde buluşuruz. Lunatic ile beraber geleceğiz büyük ihtimal.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (İstanbul)
2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)
3 haziran da motosiklet kazasında ölenler için toplnma sözümüz var ...size iyi eğlenceler diliyorum
BENDE GELİYORUM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN TEL NO SU GÖNDERİN
0532 737 45 26 benim cep telim oraya gelince bana ulaşabilirsin buluşuruz oralarda bir yerde
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (İstanbul)
2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)
10.handojoe (Edirne)
arkadaşlar yolunz açık olsun tekerinize taş degmesin sakarya ya bir günlügüne izin aldım cumartesi gittim alper kardeşimle görüştüm degişiklik oldu bandırma uzak pazar iznim var gidince kalmak lazım yakın olsaydı gelirdim genede aklınızda olsun artcı isterseniz tıklayın arabayla zevksiz oluyor motorumu alana kadar ondan sonra rüzgarı hissetmek istiyorum bu ara agresusa selam özledim herkese ayrıca selam. :cheesy: :roll:
ve aleykümselam erol abi...kapıdağ uzak d hisar yakın sayılır sana.. yarın akşam çaydayız bekliyoruz.. gelmemezlik etme...hasret gidrir lafın belini kırarız...Alıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı