Celil çok saol resimler için hepsini aldım ekliyeceğim feysbuka :D
Yazdırılabilir Görünüm
Celil çok saol resimler için hepsini aldım ekliyeceğim feysbuka :D
abiler fotolar on numara sizin adınıza çok sevindim.inşallah birdahaki sefere daha da buyuk bir katılımla hep beraber boyle bir organizasyonda yer alırız.tekerinize ve yüreğinize sağlık.
Fotoğraflar çok iyi. 8) Güzel kamp olmuş. Son anda güneş açmış sanki, meteoroloji yine yanılmış. :p İyi eğlenmişsiniz belli, çok özendik. Fırsat olsa da biz de kampa gitsek. :cheesy: Bu yaz şehirde kaldığımız kabahat. :p
insan yolculukta tanırmıs arkadaşını. bu sizinle ilk organizasyonumdu. ben gercekten mutlu oldum sizleri tanıdığıma. ballıkayalar harikaydı giderken 2 yağmur bulutunun rasında ıslanmadan yolalmamız, sürüş disiplinimiz, kasap sucukları, ısınmak için 6 saatte neredeyse bir ağacı yakmış olmamız kendi kendine eksilen şarabım (hadi çalıyosun son bardağı bari bırak be kardeşim :D ) son zamanlarda dinlediğim en güzel canlı performans (gamze) muhteşem doğa manzarası ve temiz hava... ve unuttugum birçok şey.
okadar ihtiyacım vardıki buna ilaç oldunuz resmen. en kısa zamanda tekrarlayalım daha büyük bi katılımla.
bugun derenin suyu nerden geliyor diye merak etmiştik
google maps tan takip ettim ve uraya çıktım
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=87958
denizli göleti
güzl yer
ağa onu bunu birak şimdi de senle deniz bisikletinde çekindiğiöiz fotoyu istiyorum ben. nerde o :mrgreen:
grubun ismi Grina imiş arkadaşlar buarada. ama youtube da fln pek kaliteli videoları yok. bikaç güzel kaydına bakıcam bulursam atarım lınkını
Okadar eglenceli bir organizasyon olmuski sanirim tum gelemeyenler ic gecirdik burada:)Ballikayalara hep beraber bir organizasyon yapilirsa eger en kral rehberlere sahibiz artik:)
ağa blöf yapmıştım ben yaaa :D