Teşekkür ederim kısmetse ordayım
Yazdırılabilir Görünüm
Evet son fırsat Bursa enduro festivaline 22 haziran cuma akşam 18.00 da yenikapıdan feribotla yola çıkıyoruz gelmek isteyenler yenikapı bursa 18.00 feribotundan biletini alsın yokmu başka gelen 8)
CELİL cep :0542 3273689 :)
1-alper
2-celil
3-ağafendi
4-tuneray
5-ozguralic (bursa)
6-ekinoks (bursa)
7-Turq (bursa)
8- ?
Cuma için tekrar girişimd bulundum fakat başaramadım :(
Arkadaşlar festival alanında sırtında Bursa Choppers patchi gördüğünüz adamlara yapışın, geleceğinizi konuştuk. Hatta kulüp başkanımız telefonunu vermemi istedi. Herhangi bir sorun yaşarsanız orada veya yolda arayabilirsiniz. Sorun yaşamasanızda bir selam verirsiniz kral adamdır. Hafif uzun saçlı top sakallı.
Celil abi benim telefonum sende var, başkanın telefonunu da özelden sana msj atıyorum, cumartesi görüşmek üzere8)
teşekkürler ibrahim bursa choppers a da teşekkürler terslik olursa ben sana ulaşırım :mrgreen:8)
evet motoru yükledim yarın cuma sabahı 06.00 yol çıkıcam 07.30 da mola verip yoldan işe ugrayıp biraz çalışıp akşam 17.00 de işten çıkıp yenikapıya feribota gidip 18.00 feribotuna binip mudanyada inip bursaya festivale gidecegim bilginize :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::chee sy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::mrgree n::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green::mrgreen:
Selam beyler,
Ben yarın akşam sizi en uygun yerden karşılayacağım. Aklınıza takılan bişey olursa istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
0555 732 10 05. Feribottan sonra mavi renkli BURSA tabelasını takip edeceksiniz o tabela sizi köprülerin altından dolaştırıp ana yola çıkartacak. Anayola çıktıktan sonra 15 km kadar süreceksiniz ve rampa aşağı, ağaçlık alanların bitip restaurantların başladığı bölgede trafik ışıklarına yaklaşırken sağınızda MİGROS -BURGER KING- DÜRÜMCÜ BEKİR alışveriş mekanlarının oraya gireceksiniz. Büyük isim tabelalarını yaklaşırken göreceksiniz zaten. Telefon açamayacağımızdan dolayı benden önce oraya varırsanız durup benim gelmemi bekleyin.
Yarın görüşmek üzere :)
Arkadaşım da aracıyla bize eşlik edecek, güzel bir manzaradan biz geçerken videomuzu çektirebiliriz :)
Tüm arkadaşlara Bursa Festivali'nde iyi eğlenceler. :cheesy: İşlerimizi ayarlayamadık, Ankara'dan gelemiyoruz ama gönlümüz sizinle. 8) Kazasız belasız sürüşler, iyi bir vakit geçirmeniz dileğiyle.. :cheesy:
Arkadaşlar çok eğlenin, inş. her şey çok güzel ve eğlenceli olur :)