Fatih emeğine sağlık adet olarak 500 adetlik rakamı bulmamız mümkün değil 50 adet anca çıkar adet az oluncada toptancılar bu işe giremiyor işin astarı yüzünü geçiyor diğer fiyatta gelsin bakalım 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Fatih emeğine sağlık adet olarak 500 adetlik rakamı bulmamız mümkün değil 50 adet anca çıkar adet az oluncada toptancılar bu işe giremiyor işin astarı yüzünü geçiyor diğer fiyatta gelsin bakalım 8)
Gelen diğer teklifleri de değerlendirmeniz için sizlerle paylaşıyorum.
selam fatih abi, babamdan ayrıntılı bilgi aldıktan sonra sana cevap döneyim dedim. kusura bakma. 1000 baskılı tşört için 50 numune yollarım. en azından tişört kalitesini görmüş olursunuz. fiyat olarak 15-16 oluyor en son. 3 günde alıcı ödemeli kargolarım. 100 yıkama kadar da garantisi varmış baskının.
Bu da son Teklif.
Merhaba Fatih Bey,
İstemiş olduğunuz 1000 tişört için fiyat teklifimizi bildiriyorum. 2 tarafı da siyah renk üzerine beyaz baskılı olan, 300 yıkama garantili (baskı ve kumaş kalitesi olarak), pamuklu, polo yaka (yuvarlak yaka) L beden (varsayım) tişörtlerin birim fiyatları 13 TL'dir. 1000 tişört için öncelikle 50 kadar numune istediğinizi belirtmişsiniz. İlgili numune 50 tişörtü de aynı bedel karşılığında 2 iş günü içerisinde sizlere kargolayabiliriz. Ancak vadeli çalışmamız söz konusu değildir. Numunelerin gönderilmesi için en az 50 tişörtün bedelinin bir kısmının (tercihen %30) ödenmesi gerekmektedir ve yine numune olarak istediğiniz tişörtlerin fabrikanız için değilde deneme amaçlı olması sebebi ile kullanılacak fotoğraf veya PSD dosyasının ivedilikle bizlere ulaştırılmasını rica ederiz. Teklifimizi kabul ederseniz, bu maili ''onaylandı'' ibaresi ile tarafımıza faxlayınız. Teklifimizin geçerlilik süresi 10 iş günüdür. Geçerlilik süresinin başlangıcı 02.04.2013 olarak değerlendirilecektir.
Saygılarımızla
Evet hanımlar beyler. teklifler bu şekildeydi. Sonuncusu akla en yatkın olanı. Daha düşük fiyat alan varsa adamları biraz daha sıkıştırabilirim.
fatih bencede 2 inci teklif 13 tl makul ama firmalar 1000 adet üzerinden hesap yapıyor biz 50 adeti nasıl alıcaz ?
birde elimizde pdf dosyada bir örnek yok izmir enginde patch ler için bir resim dosyası vardı onu kullanabilirmiyiz acaba engin den net bilğileri almamız lazım
ve 10 günde 50 tişort siparişi alabilecekmiyiz ve parasını toparlayabilecekmiyiz biraz karamsar yazıyorum ama daha önceki teccrübeler bu yönde malesef
herkesin düşüncesi yorumlarına bakalım 8)
Bence herkese bir kota belirleyelim 5-6 t-shirt gibi onu doldurmaya çalışsın :)) ben mesela iki kendime 4 tane de arkadaşlarıma alırım diye düşünüyorum :) tabiki büyüklerimiz bilir :)
Demek istedigim de tam bu paralari transfer etmeden kendi aramizda toplayalim adeti kurtarirsak havale edelim bence 50 rahat olur.
Diger yiğitlerin su anda uykuda olduğunu düsunüyorum yarin burda 100 garanti olurur.:)
Peki şimdi saymaya başlıyormuyuz yoksa yarın mı başlayacağız? başlayacaksak ben 5 ile başlatayım
Tmmdır..o zaman iyi geceler